Neku večer dok sam spavao imao sam viziju da će GT6 ipak na PS3.
bio bi red, svaka plejka da ima 2 gt naslova ne uključujući koncept/demo/prolog verzije
da izbaci gt6 na ps3 u trenutnom stanju kakvom je gt5 i da ubaci još pokoj auto (ma da samo prebaci recimo još 50 auta iz standard u premium ne računajući skyline je dobro, proširi RM/TC listu autiju koji se mogu modificirat, malo spojlera više i PUNO više ljepih felgi npr oz nebi bilo loše) i nove jgtc, wrc pile npr.... (zamislite natjecanje u premium group b autima ili wrc sezona 99 gdje ih ima malo više ili dtm 90" ^^)
par staza kako starih kako novih (može twin ring, neke "fanatasy" stare, barem 2-3 nove prave staze sa change time/weather), redizajniran single player (kućice i karta grada ko u prijašnjim nastavcima i više prvenstava sa malo boljim ai, malo bolje napravljen onaj special dio osobito top gear element i malo dotjerani grand tour koji mi je bio fora i ovako) i reli kao takav i još malo ispegla igru ja bi to bez razmišljanja uzeo.
za nekakvih 500kn kolko bi pretpostavljam igra došla mislim da lista želja nije science fiction s obzirom da su rekli da već rade na gt6 jel a i neke stvari koje sam naveo su samo tweakovi samog koncepta koji već postoji.
mislim ako se kol of djutiji prodaju u milijunskim brojkama a svaki malo izmjenjen može i ovo.