Koliko Loeba god ne volize ,lik je skoro savršen. To što mislite da ne proklizava, da ga gledate uživo, i ako se ne bori za zadnju stotinku, šreka se više od svih i brži je za 20% od ostalih. I ja sam mislio da je bezveze dok sam ga gledao na TV, ali uživo je druga priča. Što se tiče usporedbe Sorda i Solberga, imali su različite gume i zato je i drugi stil vožnje.
Uostalom, da se netko šreka ne bi bio prvi i ne bi obraćali pažnju na njega, kao recimo Delecour na ovoj utrci. On je vozio starim stilom zanošenja, pa nitko niti riječi o njemu. Lik ima 51 godinu, prvi put je sjeo u ovu generaciju auta i imao je 2. najbrže vrijeme.
Probajte malo detaljnije pratiti rally, ne samo preko TV reportaža nego i preko WRC radia, rezultata po brzincima i analizama, kakve je netko gume koristio , koje probleme ima na tom brzincu i sl.
BTW, od danas WRC nema TV pokrivanje, FIA je sjebala dogovore sa Eurosportom,i sada svaki organizator dogovara za sebe TV emisije i to najčešće u svojoj zemlji. Tako slijedeći vikend možete gledati WRC na Švedskoj TV. FIA je i odjebala Qatar koji je htio uložiti milione u sponzorstvo prije par tjedana. BMW je odjebao Prodive ( Mini) , još samo da Ford i Citroen izađe i to je to... F1 je prvi i jedini...