Momci, ima li kakvih slika, videa?
evo ja sam maloprije dosao doma
bilo je vise ljudi nego zadnji put, par solidnih pila, dosta renolki, par civica, corvetta, 75ica v6 america, itd., sve u svemu isplatilo se ici
ali bilo je i hladno jako, cak je i koja pahulja snijega doletila
dosta vjetra (vidio sam na natpisima kod naplatnih kucica grobnik da je za zagreb zabrana prometa za sve osim osobna vozila)
vidio sam se sa Agentom, doduse malo jer je on taman kretao voziti kada smo mi dosli
ostao bih duze da nije bilo tako neidrzivo hladno
za voziti je bilo ok jer nije bilo puno prometa na stazi, ali za stajati na tribinama... brrrrr
kasnije smo cura i ja otisli na cugu u opatiju, tamo je vec bilo taman ugodno i bez vjetra
za tamo sam isao autoputem, nazad plominkom pa sam se i izganjao malo, sreo jedan auto u 27 km voznje tom dionicom, milina
za slike sam imao najbolju namjeru, no kada sam dosao tamo sam vidio da su mi prazne baterije u foticu, nisam ga koristio od lani
opalio sam par slika mobitelom, probao sam i agenta uslikati dok vozi, no mobitelom nije to bas ispalo kako treba
mozda ih prebacim danas-sutra, trebam jos uopce vidjeti sta sam uopce uhvatio
p.s. o tome kako je hladno bilo dosta govori cinjenica da je neki biker pored mene sjedio na tribinama sa kacigom na glavi
neznam ni otkud mu volja za voziti po takvim uvijetima, to je i za mene too much