Ne znam kako vama, ali meni ta prica zvuci kao nase voznje vikendom.
Treba krenut vozit, netko ulazi pred start u lobby, ajmo ga sacekati. Svi van, cekanje, objasnjavanje za gume, koliko ima PP auto? Odjednom ispada da netko drugi ima krivi PP, nije projenio ulje, ajmo opet cekanje. Van, unutra, novi start, na drugom zavoju kaos. Ajmo restartat, svi opet van, svi opet unutra. Utrka nekako krene i dodje do kraja. Mijenja se staza, necu ja tu stazu, ajmo neku drugu, ajmo. Nekako krene utrka, tri covjeka ispadaju van odmah na startu, bez ikakvog razloga, ajmo svi van pricekati ih. Svi se vracaju polako, ali sad se staza nece ucitati. Trazi se tko steka, nadje se, ajde on sad van da se staza ucita, pa natag unutra. Krene utrka, ne cuju se gume. Ajmo sad svi van skroz, restart rutera, empty cache, svi natrag kad vide zutu ikonu, ali po dogovorenom redoslijedu. Netko ulazi da ga bili briga za redoslijed, ajde sad i ti sine van, pa se fino vrati. Napokon krene druga utrka i tocno 124 minute nakon sto smo se nasli u lobbyju odvezeno je normalnih 6 krugova na malom Grand Valleyu.
Gran Turismo The Real Driving Simulator. Potvrdile vikend utrke GTSurgeonsa.