ja isto imam focusa mk2 doduše 1.4 i kod mene se osjeti slično kad gas nije pritisnut do kraja.
frend jedan koji se kuži u to mi je neš objašnjavo al nisam zapamtio mislim da nema veze s propuhavanjem, radio sam to i nije bilo veze, prošo servis i mjenjanje svjećica, kablova, čišćenje klapne gasa (mislim da je to bilo) i još nešto opet je isto bilo. vuko je puno bolje općenito al opet vuče malo bolje kad gas nije pritisnut do kraja.
1.6 ti-vct je 115ks sa onim varijabilnim otvaranjem ventila.
auto iz 2010 nema ecoboost motore to samo mk3 ima a nove nisam nijednog do sad vidio da im piše koji motor imaju unutra, mi imamo dizela i ne piše mu ništa iza a starim focusima znam da je samo pisalo dizel modeilma iza tdci a benzincima ništa.
imaš
www.ford-klub.hr i
www.fordfanclub.comja sam na fejs napiso o "probnoj" vožnji fieste sport na sljemenu kolko lajkova bilo tolko i komentara jesi dobro
dobro da se nisam raspiso o boxsteru s
ugl pitaj još na forumu. s obzirom da 80ks imam svejedno mi je kako stisnem razlike skoro i nema, samo po zavojima idem maksimalno kolko je sigurno bez gluposti a na ravnom znam da su svi brži od mene