pola 2005 sam proveo u rent-a-carovom Golfu TSI
na pravcu autoputa, papučica zabijena do daske, i nakon 10-tak minuta, max brzina 155km/h
do lagane uzbrdice. Onda pada.
ovaj novi će bit 0-100 u 11,9sec
odnosno, još jedna raketa
nije poanta da auto mora bit brz, ali postoje određeni limiti, TSI je neprihvatljivo trom. Bio i, očito, ostao.
kao i obično...
ovaj novi je 1.2 tsi od 85 ks koji prije 7 godina nije postojao, tek je relativno nedavno uveden. Tako da ovi podaci za auto od 85 ks su jako dobri. imaš kod novoga i 1.4 tsi od 140 ks koji ima 8.4 do sto.... uglavnom, ovo što sam naveo jest govno od 85 ks pa ako je u tom kontekstu trom, onda jebiga
2005 tsi je koliko znam bio samo 1.4 tsi. mislim da su imali 140 i 170 ks. I imali su puno bolje performanse od tih koje navodiš.
mogu samo nagađati da to što si vozio ili nije bio tsi, možda je bio 1.6 fsi (atmosferac), a možda i jest bio 1.4 tsi kojem je vrisnula turbina ili kompresor. I općenito, rent a car, sinonim za kvalitetu. Dakle, u vrijeme kad si ti vozio, tsi su imali dobre performanse.. što je kod tebe bio problem, ne bih znao, ali nešto ne štima... ili auto ili je krivi auto
ne branim golf, samo iznosim podatke koji nekoga mogu dovest u zabludu. a što si ti vozio, ne znam