R.I.P. Paul Walker
Žao mi je što je nastradao, a još k tome, nije on ni vozio. Ipak, u neku ruku, otišao je radeći ono što voli. To treba poštovati.
Serijal F'n'F je danas otišao u neke vode koje su vecini onih koji voze u RL, koji se smatraju, ili jesu, rejseri - smiješan i nerealan, ali prvi film, originalni The Fast and the Furious, snimljen sada vec davne 2001. je mnogima približio svijet tuninga, brze voznje, utrkivanja (uličnog, ilegalnog, ali i onog legalnog), pokrenuo je mnoge ljude i uputio ih u auto-moto vode, te se, vjerujem, može smatrati klasikom. Bio je više od filma.
Sječam se kao da je bilo jučer, kada sam ga prije 12 godina pogledao prvi puta (iako sam tada bio klinac). Gledao sam i sve nastavke, ne toliko iz gušta, koliko iz znatiželje, i niti jedan nije (po mom osobnom sudu), ni blizu originalu. Automobili su me zanimali od kada sam bio dijete, prije sam naučio značenje svih prometnih znakova nego tablicu množenja, ali taj me film dodatno približio jednom jako zanimljivom svijetu na 4 kotača. Možda dijelom i zbog tog filma sam imao aute kakve sam imao, od kada sam ih počeo voziti pa do danas.