Ovako, posto se blizi 1. auto, zanima me stari MINI. Ima ih po 4-4.500 eura - kako koji. Sve sto su mi prije govorili i sto nalazim na netu, svi kazu da je auto super, izvrsno ide kroz zavoje, sitan je za po gradu.
Zanima me ako je netko od vas vozio istog? Mozda nekakva alternativa? Imam ustedeno nesto sto cu poslije upisa na faks uloziti u auto, ako bi bio MINI, mogao bi ga vratiti sto blize orginalnom stanju.
Mislis na stari Mini (radio se do 2000. god), ili na BMW-ove Minije?
Ako govorimo o ovome prvome, autić je fora, zabavan, sve to stoji, ali pouzdanost je blago rečeno upitna, a i raspoloživost dijelova i nije neka. Imao susjed, auto je vise bio na panjevima nego na cesti.
Za 4-5 t € mozes puno bolje proci! Za te novce možes naci BMW E36 Coupe, po snazi ti odgovara 316i (benzinac), nije neka provala adrenalina (blago rečeno), ali je BMW, ima dijelova koliko hoces, i taman ti je za hvatati pičiće po faxu.
Isto tako, za tu lovu bi se moglo naci i nesto od navedenoga (ne kazem da bih sve navedeno osobno kupio, ali cisto objektivno; navodim ti samo under 80 KW modele): Audi A3 1.6 benzinac (sa kraja '90ih), Alfa Romeo 156 1.9 JTD (1998-2000, nakon toga imaju vise KW), Renault Megane Coupe 1996-1998 (1.6, K7M motor), Megane Cabrio istih godista sa istom masinom, Lancia Delta II... itd... to su uglavnom neki auti koje mladi uzimaju...
Ako ce potegnuti do brda hahaha
Ja nisam nista stedio, kad zavrsim faks( nadam se neki dobri), nadjem si posao(da bog da vanka) i ustedim si za neki stroj na 4 tocka. I tocka
cujes, nasao Fiat Mareu, 2.0 sa 140 - 150ks za 3500kn... pise u voznom stanju...
Garant u rasulu tezem ali cest je auto u HR pa se isplati uzeti... jedtini dijelovi itd.
A za brdo savrena, 1100kg! hehehe
Vjeruj mi, ne isplati se uzimati, jer za tu lovu dobiti tu snagu - mozes samo probleme kupiti. Nažalost. A i šta če ti kvazi-limuzina, onda ako baš želiš FIAT sa tom snagom, gledaj Bravo HGT ili Coupea uvodnog (140 ks, 1.8 atmosferac).
Jer iz moje perspektive, kada Fiat Marea prođe cestom, kao da nije proslo nista.