Author Topic: D njuuz  (Read 156087 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Rockatansky

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Rockatansky1978
Re: D njuuz
« Reply #135 on: May 11, 2013, 11:13:04 »
Nije izgubio pobjedu na Indyju.  Bio je drugi, uletio u zadnjem zavoju pod prvog, ali se malo preračunao i izvrtio.

Offline Screamingeagle

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #136 on: June 25, 2013, 16:39:34 »

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #137 on: June 25, 2013, 19:49:42 »
Ajde, popratiti ćemo i to sad kad je Seb  tamo, ali sumnjam da će biti išta zanimljivije nego sada

Offline Screamingeagle

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #138 on: June 25, 2013, 20:22:31 »
WTCC čeka veliku promjenu pravila,prije svega jače motore.....al ništa još nije potvrđeno

Offline Screamingeagle

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #139 on: July 11, 2013, 23:06:45 »

The United Kingdom is set to receive another world-class racing facility with planning permission recently being granted for the development of a new £280 million circuit in Ebbw Vale, Wales. Set to be dubbed the Circuit of Wales, the 3.5-mile circuit could attract 750,000 visitors annually and host numerous international motorsport events.

If 750,000 people do visit the circuit each year, that would generation £50 million per year and help support the additional 3000 jobs set to be created during the development of the circuit. What’s more, the Circuit of Wales will then create employment for a further 4000-6000 once completed. Such news comes as a god-send to the region of Ebbw Vale with it having one of the highest unemployment rates in Wales.

The 830 acre development is set to become the United Kingdom’s largest privately funded investment programme for motorsports and the Blaenau Gwent County Borough Council is happy with the proposed size of the track and is now awaiting more detailed plans and proposals.

If all goes well, construction of the Circuit of Wales could kick of late this year with a completion date likely for some time in 2016. Construction will begin with the development of a hotel and various retail outlets before attention is then turned to the track which will also include go-karting, off-road and Motocross areas.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #140 on: July 11, 2013, 23:18:02 »
Jel to Tilke crtao?

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #141 on: July 12, 2013, 01:25:48 »
Kad sam to procitao samo sam se sjetio Bistre.

Ista stvar, drugo pakovanje mi se cini.

Sjetit cu se ovoga za par godina nadam se, bas me zanima sto ce biti.

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #142 on: July 12, 2013, 03:02:39 »
Kad sam to procitao samo sam se sjetio Bistre.

Ista stvar, drugo pakovanje mi se cini.

Sjetit cu se ovoga za par godina nadam se, bas me zanima sto ce biti.

Kad su englezi u pitanju, kao nacija motorsporta, smatram da gotovo sigurno neće zajebati kao naši hrvati. Mi smo ipak posebna vrsta  :-\
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline ivann

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #143 on: July 12, 2013, 05:20:39 »
Taj Tilke.. ja neznam zasto se ljudi dive njegovim stazama i zasto ga angaziraju.. meni to sve zesca bljuzga, ko da se neko dijete igralo sa course makerom stvarno.. jbte svi bi mi mogli napravit stazu bolju od njegovih.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #144 on: July 12, 2013, 10:12:35 »
Kad su englezi u pitanju, kao nacija motorsporta, smatram da gotovo sigurno neće zajebati kao naši hrvati. Mi smo ipak posebna vrsta  :-\

Bss sam proguglao uz jutarnju kavu, i mogu se samo nasmijati samozadovolnjo. "Circuit of Wales" je 100% isto GOVNO od projekta kao i nasa Bistra.

- financira ga - odnosno vlasnik projekta - je posve nepoznata firma iza koje stoje neki kontroverzni i polu-javni direktori sa sumnjivom poslovnom prosloscu vezanom uz velike britanske banke i investicijske kuce

- porijeklo osnovnog novca kojim se financira pocetak projekta nije jasan, trazi se sudjelovanje javnih sredstava iz lokalnog proracuna, a "investitori" pocinju prikupljati novac javnim pozivom, prije svega prema mirovinskim fondovima (dakle lovi gradjana) i raznim ostalim investicijskim kucama i bankama

- "investitori" obecavaju ogromna zaposlenja i maksimalnu isplativost (s planom zarade od 50 milijuna funti godisnje - a zasad imaju samo pismo namjere od Moto GP da bi se "mogao" odrzavati tamo)

- kritike oko toga treba li Otoku - na kojem samo AMRCO upravlja sa 17 funkcionalnih staza - jos jedna nova staza se proglasavaju "konkurentskim podmetanjem" i "sprjecavanjem investicija"

- lokalna vlast naravno obecava svu pomoc i na osnovu toga dobija lokalne izbore - jer svi se nadaju zaposljavanju - taj dio Walesa ima najvecu nezaposlenost

Itd. Po meni, jos jedan Potemkin. Odnosno Bistra 100%.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #145 on: July 12, 2013, 13:03:45 »
Ali točno se vidi po konfiguraciji staze, po lomu zavoja da je to Tilke.... ono, ne možeš mu promašiti stazu jebote

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #146 on: July 12, 2013, 13:36:45 »
Ali točno se vidi po konfiguraciji staze, po lomu zavoja da je to Tilke.... ono, ne možeš mu promašiti stazu jebote

Kad pogledaš na slici, zapravo ima 4 staze. Sve ih je shebo. Tko god ih radio...
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline Rockatansky

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Rockatansky1978
« Reply #147 on: July 13, 2013, 23:30:32 »
Itd. Po meni, jos jedan Potemkin. Odnosno Bistra 100%.

Ili da stavimo u UK okvire još jedan DMC ;)

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #148 on: July 14, 2013, 03:32:16 »
Meni od svega na onoj slici najbolje izgleda oval.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline Screamingeagle

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #149 on: July 24, 2013, 23:12:49 »
Loebov wtcc citroen