Author Topic: Pravila sudjelovanja GTS foruma - novi clanovi, obavezno procitajte!  (Read 22198 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sagitarius

  • GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Posts: 6409
GTSurgeons.com otvoren je za sve ljubitelje Gran Turismo serijala, svih ostalih racing-serijala, auto-utrka i svih djelatnosti vezanih za automobile i automobilizam.

Osnovna  je namjera ovog foruma i zajednice olaksavanje druzenja i medjusobnog pronalazenja ekipe za online utrke i slicne racing-zabave koje nas sve ocekuju s izlaskom GT5: Prologue igre, pa jednog dana i Gran Turisma 5. Naravno, dobro su dosle i sve druge teme posvecene virtualnom utrkivanju, stvarnom utrkivanju, drugim konzolama i video-igrama, te svim ostalim zanimljivim temama - za sto smo otvorili i posebne djelove foruma i za koje se nadamo da ce takodjer biti posjeceni.

Sve nove clanove pozivamo da svojim temama, prisustvom i sudjelovanjem u temama obogate GTSugreons.com.

Kako bi svim clanovima i gostima omogucili ugodan boravak na forumima, molimo Vas da uvazite slijedece:

Sve odgovore na bilo kakva tehnicka pitanja mozete pronaci pod izbronikom "Help" u osnovnom izborniku foruma s lijeve strane. Help je na engleskom jeziku, za sto imajte razumjevanja ukoliko ne baratate dovoljno istim. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno ih postavite u "Sve o GTS.com" pod-forumu.

GENERALNI DETALJI

- prije otvaranje nove teme (New Topic) proucite mjesto gdje bi zeljeli otvoriti temu,
- prije nego li otvorite novu temu, svakako upotrijebite pretrazivac (Search) kako bi bili sigurni da tema vec nije otvorena. Duplirane, truplirane ili slicne teme spajat cemo s postojecima ili brisati ih u svakom slucaju - pa pokusajte biti milosrdni prema nasim dragim moderatorima,
- ne vrijedjate se samo zato jer netko voli Gran Turismo, a netko drugi ne,
- ne vrijedjate se samo zato jer se netko igra na konzolama, a netko drugi na PC-ju ili cemu vec,
- ne vrijedjajte se po bilo kojim osnovama,
- svaki post koji smatrate nedolicnim ili uvredljivim - a ne zelite gubiti vrijeme u raspravama - prijavite moderatorima koji ce rado umjesto vas odluciti sto i kako dalje.

O PROFILIMA I SLICNO

- ukoliko zelite, u "Personal Text" polje u "Profile" izborniku upisite svoj PSN-ID kako bi se oolaksalo medjusobno kreiranje Friends lista na PS3 konzolama za potrebe Online utrkivanja. Naravno, isto vrijedi i za GamerProfile za X360 Live i pripadajuca online igranja (pazite na mala i velika slova),
- velicinu avatara zasad necemo povecavati, pa ne trosite vrijeme da pisete na tu temu :),
- molimo Vas da ne uploadate neke ogromne slike buduci da je max. velicina jednog uploada 100KB - a tako se ukupna quota brzo potrosi,
- Vas status na forumu odredjen je brojem postova, a sami cete uzivati u napredovanju od statusa Stazista Vulgarisa do Preuvazenog Akademika,
- status GTS Premium Member trenutno je rezerviran za pokretace GTSurgeons.com i zasad nece biti sire dostupan. Moderatori imaju svoj poseban status Pace Car Crew Membera.

Zelimo Vam ugodan boravak na GTS.com. Sve prijedloge, kritike ili sto vec slobodno postajte u sub-forum "Sve o GTSurgeons.com".

Hvala Vam na registraciji i nadamo se ugodnom druzenju na GTS.com.