Ja sam isto kao klinac na biciklu bio po svuda cijeli ZG me vidio. Onda sam oko 16 krao starome vespu tomose. Auto sam počeo voziti sa 17 kad god bi išli negdje di nema rije. Položio sam sa 17,5 unutar školskog programa C-kategoriju. Odmah sa 18 na rođendan čim sam pokupio vozačku, majka je dala svoj auto i nju sam razvažao po gradu. Dala mi je fenomenalnih savjeta koji su mi uvelike pomogli.(Mama je u svoje doba vozila Rallye po YU osvajala sve i svašta u memoriji mi je vešmašina hahehehe!) Sa 19 sam dobio od oca staru Corsu A i nju sam vozao oko godinu i pol. Limarija i sve je bilo katastrofa i bacili smo ju i onda sam od majke dobio na poklon jer je išla u penziju sadašnji auto Clio Sport. S njime sam sudjelovao na 402SR i bio jednom na Grobniku,Sloveniji Mobikrog i ona nova kraj Krškog za karting. A-kategoriju sam položio prije 5 godina i od onda vozim Vespu koju sam krao ocu. A prošle godine je sjeo Scarabeo 200. I mogu reći da sam puno naučio kroz vlastito iskustvo i jako pazim na sve posebno na motoriste jer su oni direktno izloženi svemu. Auto mi je potreba a motor gušt i šparanje novaca.
Kul
(o tome mi još nisi pričao
)
A žena ti rastura karting
Ja isto u prometu posebno pazim na motoriste (prošlu godinu sam prodao svoju Hondu CB500S. Vozio sam je 3 godine. Tako da znam kako se automobilisti odnose prema vozačima motora). Kad vidim u retrovizoru nadolazeći motor, odmah se sklanjam do ruba ceste da on može nesmetano proći. Znam kakav je osjećaj, kad se vozači automobila namjerno neće maknuti. A ne kuže da je motoristu, npr. u ljetnoj gužvi na staroj cesti, ako se vozi iza nekog automobila 60kmh, užasno vruće. Jer zbog zavjetrine, jako se oslabi protok zraka na odjelo/zračnike i motorist se doslovno kuha.
Jedino ne razumijem frajere, koji na potpunom nepreglednom mjestu idu pretjecati kolonu ugrožavajući tuđi i svoj život.
Sljedeći motor, kad se malo oporavim financijski (jer neću više ništa na kredit), bit će Honda CBF600S
ABS. Za opuštajuću vožnju i najvažnije, po usporednim testovima u klasi, nudi najbolju udobnost za suvozačicu.
http://www.doble.co.uk/content/pdfs/whatThePressSay/08/CBF600S_RTR_72dpi.pdf