Zagreb je za divno čudo jučer dobio igru. Počeo igrati sinoć, doplovio do Bostona...
Čini mi se da ima nekih bugova tipa s nekim sam popričao, no kasnije mi se opet pojavi ikona da s tom osobom mogu pričati, ali opet vrti isti video. Isto tako, ako stisnem tipku za prekid animacije razgovora ikona na mapi i dalje ostaje na toj osobi.
Tijekom jedne misije na brodu je bilo pucanja slike, valjda zbog valova kamera bi otišla ispod palube iako je moj lik na njoj.
Ono što me jedino stvarno iritira jest često pojavljivanje bijelog ekrana tijekom učitavanja odn. prelaska sa animacija na samu igru, kao i to isto bjelilo kad ideš pročitati nešto o nekoj novosti koja se pojavi. OK, jest da su mi oči postale dosta osjetljive na jarko svjetlo, ali ovo jebeno iritira tako da tu moram smanjivati kontrast, pa kad se vratim u samu igru onda ga vratiti na stare postavke
Uz igru sam dobio dva koda za dodatne misije. Nisam ih još unio, no zanima me kakvog utjecaja oni imaju na samu igru, da li je to nešto što je skroz van glavnog singleplayera pa se može igrati i naknadno ili što. Ako netko ima kakvih saznanja o ovome neka napiše koje slovo