Za vitu mogu posvjedočit da je stvarno kao prijenosna igračka naprava nešto najbolje do sad proizvedeno, a mislim da bi se ovoj izjavi mogli i priključiti gospodin Dule Osobno, a možda i veleuvaženi gos'n Ficho.
Jedino je šteta što stvarno nema puno AAA igara koje bi bile tehnološki showcase onog što stroj može.
Al to je problem samo za klince i neznalice (zato se slabo prodaje, jer je svijet pun ovakvih), jer neki indijaneri i manje igrice izgledaju fantastično primamljivo.
Recimo, Sine Mora ima podršku za anaglifni 3D (plavo-crvene očale), Dead or Alive 5+ izgleda skoro bolje nego na PS3, LBP Vita je najbolja verzije LittleBigPlaneta i interface za kreiranje nivoa je tu najintuitivniji i najneposredniji, Rayman Origins izgleda ko pravi crtani, al ja ipak po tramvaju najviše igram flipere
Remote Controller za LittleBigPlanet2 je fenomenalan, morat ću pogledat nove levele kad mi se vrati moj primjerak... Osjećam se kao knjižnica...
Jedini pravi problem je stvarno skupoća memorijskih kartica i službeno nepostojanje 32GB kartice u EU... Meni bi već trebala 64G...
Kad bi se dogodilo rezanje cijene kao u Japanu (a mislim da to čuvaju baš za izlazak PS4), prodavalo bi se ko slanci iz pekare...