Ne vrijedi, iako je sama karijera vrlo zabavna. Dapace, u igri mi se taj segment najvise i svidja, mada bih rado preskocio neke utrke i klase.
A sto se voznog modela tice, ima nekih stvari koje su sjajno napravljene (utoliko i usporedba s GT4), ali nakon sto sam napokon vozio igru povlacim sve sto sam rekao i kazem kako se radi o 100% arkadetini, iako vozni model ima potencijala u puno segmenata. Dapace, kad se ne vozi poput manijaka (dakle, sam sa sobom na stazi), moze biti poprilican gust. Ali to nije poanta.
No, buduci da se protivnici voze poput ludjaka na amfetaminima, to isto se trazi i od nas. A to onda vise nije finesa, vec cisto nasilje. Sto je katastrofa do boli. Jucer sam vozio neki LeMans u karijeri i poludio sam kad sam skuzio da AI ima catch-up. Jedva napravim 3-4 sekunde prednosti, vozim kao budala, ali odjednom imam copor poludjelih vozaca na guzici koji samo cekaju da me sore s ogradom.
Jednostavno, umjesto da gustas u voznji i pazis kako vozis, citavo vrijeme se samo molis da izvuces zivu glavu. Tako da je GRID po meni uspio stvoriti novi zanr, "racing survival horror".