GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tu se nesto cudno dogadja.Pali smo za jos 0.2, a nije bilo niti jednog novog vozaca.JEBATCEMOIMMATERKLOKANOVSKUCUDNOVATOGKLJUNASAPLATIPUSADACEMOIMJEBAT.Ovo je rat dakle.Fura se zapadna, poznata drzava, gdje jos nema Academyja da se popularizira, a da indijanci iz jugoistocne Europe ne budu prvi.E nece moci druze Kazo, pocinje mobilizacija.Dakle, svi na stand-by, svi kreirati dodatne HR accounte za zadnji tjedan, odnosno zadnje-zadnje dane - subotu 23.06. i nedjelju 24.06. Subotu neka se vozi lagano sa primarnim accountima, a onda u nedjelju oko 21, 22 navecer neka krene kaos i vendetta, taman na sat vremena prije kraja natjecanja.Ja imam jos 2 accounta na konzoli, napravit cu ih jos 7. Mamuimjebemkapitalisticku, ne mogu tako lagati ovaj napaceni narod Idemo po pobjedu.!
Ovo je rat dakle.
Gledajuci koliko generacija (ukljucujuci i mene) familije se tamo rodilo i zivi, vjerojatno sam vise Australac nego Hrvat, pa zato i ludilo kada vidim da je prva. Postoji i velika mogucnost da se tamo vratim ove godine, ali necemo prerano govoriti...