Sve prve runde ostaju otvorene do samog kraja - teoiretski sve mozes odvoziti samo zadnji tjedan, tako da nije presa.
Ja cu sada upregnuti i ostala 2 HR accounta i raditi na povecanju agregiranog scorea. Pozivam i sve da naprave isto, zasad nam stvarno dobro ide u prosjeku, ali bit ce cupavo kad sad krenu ove drzave gdje jako malo ljudi vozi, a osvajaju sve.
BTW Slovenski rezultat je super, njima cestitke. Ako ovako nastave (ostanu) nitko im nece moci prici blizu za taj prosjek.
Lijepo je da svi uložimo malo ekstra truda i iskažemo se pred svima, ali zbog 2 stvari me ovaj pristup jednostavno ne napaljuje, ne motivira.
Em ta zlata za AVG nitko neće shvatiti ozbiljno jer je osvajanje tog "zlata" ultra lagano što su primjetili svi. Em da to još "lažiramo" na više acc., a zbilja nikome ne predstavlja nikakav prestiž.
Zar nije bolje u svakoj rundi izabrati jedan test i onda se u njemu nagura nas 10-20 u top 250! Ipak smo Kirurzi
Čak sam i ja još sinoć ušao u TOP 25 (sad 35) na zadnjem testu sa Leafom (na HSR-u). A po čistoj logici stvari onda bi u TOP 50 trebalo biti nas 10 kirurga (a u TOP 250 bar 20)...
Zar to ne bi bila mnogo konretnija šaka u oko organizatorima i svim sudionicima "in the woooorld" da je 10 naših zastava u prvih 50 A to bi bilo i na osnovi pravih vozačkih rezultata.Jasno da električno FF govance nije prezabavno, al ono... Rasta, Zoky, Amar, Safety, Stinger, Iced, Rus, svi ste preko 0.200 iza mene
Da me pređete za samo 0.030 bili bi u top 10 - SVI!!!
A za 0.010, bili bi u top 20...
Ajde bolan, samo malo i eto im ta šaka u oko! Svaka čast Kristijanu i Agentu i Wersusu, koji su isto brži od ovih "ostalih"