GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Zanimljiva mi je brojka da 10.500 ljudi sa HR accountom igra akademiju.
Ne igra 10.500 Hrvata GT Academy, to je brojka koja prikazuje ukupan broj osvojenih zlata. Podjeli to sa AVG i dobit ćeš broj igrača...
Quote from: Tomivav on June 23, 2012, 13:13:34Ne igra 10.500 Hrvata GT Academy, to je brojka koja prikazuje ukupan broj osvojenih zlata. Podjeli to sa AVG i dobit ćeš broj igrača... = 545Da, a ako podijelis ukupan broj 10.361 sa 40 (ukupan broj zlata) dobijes brojku od 259.Sto znaci da samo polovica igraca "iz" HR imaju zlata i zato smo u pusioni.
argh...krivo sam shvatio statistiku...Kako netko ne može osvojiti zlato, ne kužim.. koji ku... uopće skida akademiju i pokušava igrati...
Quote from: Duvorynn on June 23, 2012, 13:26:17Quote from: Tomivav on June 23, 2012, 13:13:34Ne igra 10.500 Hrvata GT Academy, to je brojka koja prikazuje ukupan broj osvojenih zlata. Podjeli to sa AVG i dobit ćeš broj igrača... = 545Da, a ako podijelis ukupan broj 10.361 sa 40 (ukupan broj zlata) dobijes brojku od 259.Sto znaci da samo polovica igraca "iz" HR imaju zlata i zato smo u pusioni.To prosjek govori, ali naravno da to ne znači to. Neki imaju sva zlata, neki siću, neki dvadesetak, tridesetak... Prosječno 19.
Moras uzet u obzir da ja nisam uopce vozio ovaj tjedan sto radi uzasnih vrucina sto radi posla, sve sam planirao odradit za ovaj produzeni vikend ali mi sad volan ne radi kako treba, probat cu ga dns popodne rastavit a ak opet nebude radio kako spada idem vozit academy na drugim hr accountima pa da dignem rejting ak nis drugo!
Ma samo zbog toga i pizdim, jer smo definitivno medu boljima, a takve prljave igre mi idu na zivce.Naravno da ne moramo biti prvi, ali definitivno imamo potencijala za Pole Position.