Evo, da C/P post sa Reboota:
Bilo je dobrih trenutaka, bilo je losih trenutaka.
Meni cak i uz moj suludi upload sve ode u krasni kad ulete Spanjolci sa svojim pingom, ostatak je bio visemanje okej. Nekad sve ide bez problema, ali uglavnom me skidaju kao muhu - sto apsolutno ima veze da ja samo trcim okolo kao blesav, no i dalje bih volio da hendikep veze nije toliki. Ako ista znaci, nisam imao niti jednog problema sa ispadanjem, smrzavanjem ili slicnim, ocito je to vrlo individualno i nije pravilo.
Ne mogu rijecima opisati razine razocaranja sto nema Team Tacticala, to je takav ogroman propust za pocetak igre da to nema smisla nikakvog. Na kraju sam se skrasio na S&D, ostali modovi su toliko kaoticni i freneticni da to nema nikakvog smisla iz perspektive mojih subjektivnih preferencija.
Moram danas isprobati ovaj League Play - Championship Mode, to je 4vs4 objective modovi, ali siguran sam da i tu ima neka caka koja radi problem. Budemo vidjeli.
VEZANO ZA TO: KIZO I ZOKI, sunce vam kalajsano, trazim drugare za League Play koji bi se pridruzili meni i Danciju (DanijelGT AKA CroArmy). Pa vas molim da se okanite corava posla igranja HCCTF i slicnih stvari, ajmo radije rokati vise takticki i u manjoj grupi
Svidjaju mi se promjene u sustavu loadouta najvise, tu je netko stvarno dugo, dugo promisljao i radio u tablicama i mislim da je rezultat doista sjajan. Scorestreakovi su super stvar, killstreakovi dovidjenja, necete nedostajati.
Sve u svemu, na prvu mi se vise svidja nego MW3 recimo. Naravno, sve je to svjetlosnim godinama iza suste genijalnosti jedinog i nedodirljivog COD4, ali za tim prolivenim mlijekom vec odavno nema smisla plakati.
I Kizo, majica je zakon