Author Topic: Assetto Corsa  (Read 488685 times)

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

Offline Mrav1337

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN id: Mrav1337
Re: Assetto Corsa
« Reply #195 on: December 20, 2013, 15:51:33 »
Uf.. ;D
Možda nas obraduju sa online ili nordschliefe najavom 24og

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #196 on: December 20, 2013, 16:11:40 »
Mozda AI

Assetto Corsa - AI testing at KUNOS studios

Offline Mrav1337

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #197 on: December 21, 2013, 17:03:16 »
Proba sam 0.4 i imam samo riječi hvale, pogotovo na zvuk 599xxevo.
Nesmijem više vozit naviknit ću se  ;D

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
« Reply #198 on: December 21, 2013, 20:26:39 »
eto i ja si nabavil assetto-u pa da napišem dojmove s obzirom da nisam imal mnogo vremena evo samo nekih doživljaja. Grafika mi bolja na GT 6,ali iz razloga kaj nemam mnogo močan komp,kaj se zvuka tiče neusporedivo....vozil sam ktm-a i u usporedbi sa gt 6 je nebo i zemlja, u gt6 čim malo popustim gas đubre počne bježat dok tu nije slučaj,auto je puno stabilniji,a pošto ga nisam vozil u zbilji mislim da je u corsi to puno realnije napravljeno,a i općenito mislim da svi auti koji su u corsi su puno bliže realnosti nego gt6. A mislim da se to može objasnit sa previlikim brojem auta u gt6 (1200) ko bi to sve pogodil,naspram corsinih par komada....što je super jer ćemo dobit poprilično točne stvari. Jednio kaj još moram je porihtat volan jer mi je pretvrd i pretrom,pa kad krenem po boku jedva vratim volan kontra kad treba,a da pri tom sve ne zrušim. Sve u svemu sviđa mi se i jedva čekam to zavrtit na ps4.

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #199 on: December 22, 2013, 10:23:43 »
Na cemu ces AC zavrtiti? ;D
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
« Reply #200 on: December 22, 2013, 10:52:32 »
Trenutno vrtim na laptopu i hdmi na telku

Offline Jadran73

• The Wheel Master
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #201 on: December 22, 2013, 12:41:15 »
Evo jedna aplikacaja za AC
Downloads - Apps - RSR Live Timing for AC

Nije problem instalirat jer sve je detaljno objasnjeno ovdje RSR Live Timing Guide

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #202 on: December 22, 2013, 13:45:13 »

Offline Mrav1337

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #203 on: December 22, 2013, 21:45:37 »
Moram javit da sam upravo probao FaceTrackNoIR ( http://facetracknoir.sourceforge.net/home/default.htm ) sa PS3 Eye kamerom na PC
Headtrack  je zakon, aplikacija je odlicno napravljena, a uz to je besplatna.
I mogu rec da se dobije puno bolji osjecaj kroz zavoje, automatski je i preglednije cim malo nagneš glavu  ;D

Tko nije probao svakako preporučam, mislim da može i obični webcam. PS3 eye je dobio preporuke u svakom slučaju.
Aplikacija radi i sa iracing koliko sam vidio.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #204 on: December 24, 2013, 18:24:09 »
Najavljen (laserski skenirani) Nurburgring i 10 novih auta

The Nurburgring-Nordschleife. The greatest track of all time, challenging drivers for over 60 years and now challenging you in Assetto Corsa.
The Nurburing-Nordschleife will be an official addition to Assetto Corsa, which is being heralded as one of the most appreciated racing simulations of 2013. We will be bringing you the most faithful virtual representation of the track ever to be released, based on our laser scanning technology.
This license underpins the ambition of the Assetto Corsa team and we will be shortly beholding a survey to gather your thoughts with a view to releasing the track in September 2014.
We want to go further however! We are developing a ‘Dream Pack DLC’ featuring not only the Nordschleife, but 10 cars, chosen by you, the community, to be included in the pack. So take your pick, Alfa Romeo? Nissan? McLaren and much more.
Shortly, we will be opening our 1 month pre-order phase, providing you with a 50% saving on the final package – that’s right, 10 cars and the Nordschleife.
To stay in touch with our news on when the pre-order will start, keep cheking on our website, follow us on www.facebook.com/assetto.corsa and on www.twitter.com/@ac_assettocorsa or simply check the ingame news!
We hope that with this announcement you will have an even Happier New Year.
The Assetto Corsa development team

http://www.assettocorsa.net/nurburgring-news-en/

EDIT:

[ Assetto Corsa ] Ferrari 599XX Evo | Insane Real Sound and Real Camera

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #205 on: December 30, 2013, 19:01:30 »
Staza modana iz Richard Burns Rallya, auto Group A E30 M3 iz zadnjeg Kunosovog apdejta >

Assetto Corsa V0.41 - E30 Gp.A @ Joux Plane

Vrh voznja ;)

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #206 on: December 31, 2013, 13:08:57 »
LaFerrari - Coming to Assetto Corsa

Dolazi besplatno s 1.0 verzijom igre ;)

Offline Mrav1337

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #207 on: December 31, 2013, 14:53:04 »
Jedva cekam multiplayer pa da se provozamo, igra je svakim danom sve bolja i bolja

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Safety-_-Car
« Reply #208 on: December 31, 2013, 15:13:33 »
Jedva cekam multiplayer pa da se provozamo, igra je svakim danom sve bolja i bolja

Bogami i ja. Do tada peglam samo utrke na rFactoru. Nakon jučerašnjih "utrka", odustao sam od GT6 definitivno. Čekat ću GT7. Ali prije nego kupim, dobro ću ga isprobati...

Offline Mrav1337

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #209 on: December 31, 2013, 15:25:15 »

Bogami i ja. Do tada peglam samo utrke na rFactoru. Nakon jučerašnjih "utrka", odustao sam od GT6 definitivno. Čekat ću GT7. Ali prije nego kupim, dobro ću ga isprobati...

Ja vozim gran turismo nekih 2 mjeseca i iskreno igram ga samo radi ekipe. U slobodno vrijeme se vrtim sam u asseto corsi. Razlika je nebo i zemlja pogotovo osjećaj na volanu.
Mislio sam rfactor i lfs kupit ali sam se ograničio na asseto na kraju. Kad kupiš toga previše onda neznaš šta bi upalio. Rfactor imam neki crackani ali nisam ga palio odavno.