gore u postu Kizo veli: .... i nemam debele živce ,da bi se igrao na PC !
Ova tvrdnja uopće više ne stoji. Postoji Steam (isti koncept kao i PS Store). Isti sistem. Sve je automatizirano. Prvo instaliraš Steam, registriraš se, odabereš igru koju želiš kupiti, platiš paypalom, skineš ju i instaliraš. Potpuno isto kao i na PS3 (osim plaćanja)! Jedino radiš mišem, a ne kontrolerom. Ne treba čak ni staviti prečicu igre na desktop. Jer kad se otvori Steam prozor vidiš svaku instaliranu/kupljenu igru i pored nje stoji PLAY. To pritisneš i igra počinje.
A što se tiče podešavanja volana. Isto tako. Po defaultu je solidno podešeno u AC. Jedino što ja diram je u Windows setingsu uređaja (G27) stavim na 900 stupnjeva. A kad vozim rFactor stavim na 280 stupnjeva. Postavke u igri sam nešto malo dirao i na tome je ostalo. Jedino u rFactoru neki mod ima - FF, a drugi + FF. I uvijek sam u vrhu na utrkama. Jedino, ako netko želi i to mu je gušt, može danima fino podešavati postavke volana. Meni to nije volja. Radije skinem neku zanimljivu stazu (i to je automatizirano. Treba označiti samo folder gdje je rFactor instaliran) i guštam.
Eto, tako da ova tvrdnja gore više ne stoji.