Uistinu pali i vozi... 
Isto je i za PCi, treba ti NAT2 da bi igrao online, neznam zašto se toga hvatate, kod mene je sve po defaultu i sve radi super, bez da sam ijednom prčkao po tome na PS3-ojci.
Neznam zašto je problem da se ljudima neda igrati na PC-ju, i prčkati. Poanta PC-a i je u tome da se sve može dodatno prčkati po postavkama. Osobno sam jako dugo bio PC-jaš, vjerovatno bih i još bio da mi se da sve uštimavati i da imam para. Razlog mog prelaska na PS3 i konzole opčenito je bio plug and play, a nažalost na PC-ju nema niti jedna vožnja koja u rangu GT-a po količini sadržaja i raznolikosti (ne pričam o tome da je na PCju bolja fizika).
Mnogi od vas zaboravljaju da je tu dosta ljudi oženjeno i imaju djecu, te i nedostatak vremena, te se žele zabaviti na nabrži mogući način, a ne zafrkavati se s postavkama volana, pa sa ovakvim FF modom, pa za svako auto štimati FF i sl., pa skidate modove (staze, aute pa ih provjeravati dali su dobro napravljeni i sl.), pa onda je nešto sjebano, pa naći što je itd.
PC je rupa bez dna, pogotovo ako se igraju nove igre. Treba nadogradjivati svako malo, a to nije jeftin sport.
Npr. da bih igrao AC ili pCars trebao bih kupiti skroz novi kompjuter, a to je barem 6k Kn, što nije mali novac.
AC ću kupiti jednog dana, kad izadje cijela igra i kad community zaživi.
Uglavnom svakom svoje.