Author Topic: Assetto Corsa  (Read 488681 times)

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
Re: Assetto Corsa
« Reply #270 on: January 13, 2014, 15:52:13 »
Aj kad smo vec ovdje, evo jedan random fan made trailer >

The Stallions - Racing into the Italian's finest road car.

Odlican ;D

I više od toga :-)
PSN_ID: Dzidza1978

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #271 on: January 13, 2014, 15:55:41 »
Dedicirani serveri nisu prednost PC-a, nego nedostatak konzola. Zato jer s kantama ima community, pa će se već nać netko s velikim bandwidthom tko će dić dedi server... A konzole su prezatvorene i od svega se hoće napravit gotovinska krava...
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #272 on: January 13, 2014, 15:55:58 »
@ ribice, odlično to izgleda , ajde mi molim vas recite koliko mi treba novaca ,da mi igra izgleda tako kao na videu ,ne približno ,baš tako čisto i da ne zapinje, ne trza, ne cuka i sl. 
   Samo me kištra zanima ,monitor mi ne treba ....Pitam jer ,meni se samo ovako sviđa , sve manje i jeftinije imam i na konzoli...

<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #273 on: January 13, 2014, 16:03:25 »
Dedicirani serveri nisu prednost PC-a, nego nedostatak konzola. Zato jer s kantama ima community, pa će se već nać netko s velikim bandwidthom tko će dić dedi server... A konzole su prezatvorene i od svega se hoće napravit gotovinska krava...
Čuj, meni je čaša polu puna, ne... :-D

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #274 on: January 13, 2014, 16:34:07 »
@ ribice, odlično to izgleda , ajde mi molim vas recite koliko mi treba novaca ,da mi igra izgleda tako kao na videu ,ne približno ,baš tako čisto i da ne zapinje, ne trza, ne cuka i sl. 
   Samo me kištra zanima ,monitor mi ne treba ....Pitam jer ,meni se samo ovako sviđa , sve manje i jeftinije imam i na konzoli...

Sad cu (napamet) rec oko 4 hiljade samo za kutiju za 1080/60, kasnije ak ulovim vremena cu probat slozit neku konkretnu konfu u tom rangu..

I registrrajte se na http://www.assettocorsa.net/forum/index.php , i tamo ima hrpa savjeta..

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #275 on: January 13, 2014, 17:42:03 »
Čuj, meni je čaša polu puna, ne... :-D
Kad se isprazni, ja svoju dopunim  :P
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline Jadran73

• The Wheel Master
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #276 on: January 13, 2014, 17:45:08 »
....a nažalost na PC-ju nema niti jedna vožnja koja u rangu GT-a po količini sadržaja i raznolikosti....

Ma prijatelju cini ti se da nema,ja sam GTR2 prestao igrat prije par godina a do sad je vjerovatno izaslo jos toga,imao sam instalirano 48 modova i 320 staza (u modovima zna bit vise raznih auta slicnu stvar sam imao i s Race07,GTL,rFactor...

Slika govori sve:

GTR2

GTL

Race07

rFactor

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #277 on: January 13, 2014, 18:07:00 »
Da ima puno modova Jadrane, ali to su sve racing izvedenice. Nema puno normalnih auta. A dosta tih modova je loše napravljeno. Na rfactoru sam imao gotovo sve sa rfactor centrale, ali i dalje to nije to. Nema u tim igrama offline-a (čitaj Karijere), sve je bazirano na online-u (što je super za one koji imaju vremena). I meni je bilo zakon dok sam dnevno 3-4 sata igrao online.

Offline Jadran73

• The Wheel Master
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #278 on: January 13, 2014, 18:15:29 »
Da to je istina sto se karijere tice,sto se auta tice ima doslovno svega i neki su modovi dobri tj. vrhunski a neke nebi ni neprijatelju pozelija  ;D
Uglavnom je sve bazirano na online sto se meni i svidja (prije par godina sam provodio izmedju 6-10 sati na online igranje uglavnom posljeratna terapija  ;D jbg. kad gledas bolje i to nego birtija ili kladionica ;) )

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #279 on: January 13, 2014, 20:36:43 »
Da to je istina sto se karijere tice,sto se auta tice ima doslovno svega i neki su modovi dobri tj. vrhunski a neke nebi ni neprijatelju pozelija  ;D
Uglavnom je sve bazirano na online sto se meni i svidja (prije par godina sam provodio izmedju 6-10 sati na online igranje uglavnom posljeratna terapija  ;D jbg. kad gledas bolje i to nego birtija ili kladionica ;) )
u svakom slucaju bolje od birtije ;)

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #280 on: January 13, 2014, 20:52:57 »
Jedina prava birtija je onlajn birtija  :P

Offline kengas

• 22ms
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID gtsurgeons.com
« Reply #281 on: January 13, 2014, 21:27:59 »
 ;D
Gt veteran superstar u penziji

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #282 on: January 13, 2014, 22:06:15 »
Jedina prava birtija je onlajn birtija  :P
kod stingera, ali tamo je alkohol u potocima :-D

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #283 on: January 13, 2014, 23:22:10 »
AI testiranje, daj ko prica talijanski nek prevede kaj govore :)

Assetto Corsa - AI testing at Kunos studios

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #284 on: January 14, 2014, 00:07:40 »
Ono malo sto razumijem je normalna prica, nije uopce bitno za igru. A mozda ima recenica dvije (koju ja nisam razumio) a da su bitne. Spominje se i venerdi - petak.

Znam, puno sam pomogao ;D ;D
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.