Ok, ja stvarno želim da ovo bude dobra igra, ali...
Ovo uopće nije igra, nego simulacijska aplikacija AC0092F74 s nadoštukanim menijima i singleplayer opcijom u kojoj se vidi da im ni frendovi nemaju pojma što je to igra...
Kao što sam već napisao, čini mi se, za PCars, AC boluje od istih pisijanerskih bolesti: "Mi vam damo ovo, a vi si mislite. Modajte ak možete, pa si sami popravite"...
Ali kakav osjećaj vožnje

A onda krenem mjenjačem ubacit u prvu na staroj kanti za koju znam da još nisu ni sanjali o sekvencijalnom mjenjaču, kad ono: NEĆE! Samo zakrilca!
Onda ugasim igru, ištekam i uštekam usb hub s volanom i mjenjačem, ponovno pokrenem igru i sad OĆE!!!
Promijenim auto u drugi neki stari i opet NEĆE!!!
Autoclutch ne radi.
Ali kakav osjećaj vožnje

I onda krenem u singleplayer.
Ne mogu ubacit u prvu, kolko god stiskao kuplung i ručnu i bilo što dok semafor ne odbroji svoje. A već sam otprije najzadnji. Jesam spomenuo da autoclutch ne radi?
I dok konačno semafor odbroji svoje i ja se snađem, konkurencija je već u drugom krugu i kad završi utrka, teleportiran sam instantno u boks i moram stisnut "Quit", pa makar i došo dva tjedna prije ostalih. Ili poslije...
Ali kakav osjećaj vožnje

Uglavnom, ima hrpa stvari koje se mogu na brzinu popravit, poput svih ovih tehnikalija s mjenjačima i volanima (probajte tijekom igre ištekat i uštekat volan na update 1.01)...
Glazba dolazi iz slučajno odabranog jednog zvučnika, imam ih 5, pa sam konstantno iznenađen...
Malo će im više trebat (ako ikad uspiju) da srede nered koji se naziva singleplayer. Recimo, AI već u drugoj novice seriji vozi bar jedan puno jači auto... Startanje treba sredit ispočetka...
Nadam se jednoj večeri da vidim kak je u društvu...
Grafika trzaka, al i to se da sredit, samo treba nacrtat 3 papirnata drva manje i sve će bit glatko...
Kizo je napisao da stavlja na 720p i da mu je bolje. E nije!
Renderira se nativno u 1080p pa se downscalea, probao sam i u 480p. Isto trza.
Zvuk je jako dobar. Fali nekih sitnica, ali mašine zvuče cool.
I osjećaj vožnje je strava!!!

Ja bi tu igru križao s Test Drive Unlimited 2 kojem uopće nije valjala vožnja, al je imao hrpu sveg i svačeg zabavnog. Nu, znajući programere, vjerojatno bi igra ispala s lošim menijima i bez fizike...
Uglavnom, vožnja mi se sviđa, al sve ostalo me živcira, pa idem kopat polimere da dođem k sebi...