Author Topic: Assetto Corsa  (Read 488541 times)

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Re: Assetto Corsa
« Reply #585 on: September 02, 2016, 13:20:22 »
Mislio sam na AC. Bojim se da stabilnih 60 na ac sadašnje konzole nebuju vidle ni nakon 80 apdejta. Nek poprave sve drugo i supač.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #586 on: September 02, 2016, 13:45:37 »
Uopće nemam takvih problema... naime, nemam igre na kojoj bih bavio takvim problemima

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #587 on: September 02, 2016, 14:22:29 »
E, zato i nemas sto drugo raditi nego pisati po temama igara koje nemas :D Ajde vise, u kolo! ;D
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #588 on: September 02, 2016, 14:30:40 »
Žele nemoj zezati, igra je jednostavno naj bliže što sam vidio GT .
Uzmi probaj ju , jbg ostariti ćeš još više dok izađe GTSport , a onda nećeš niti njega moći voziti. ;D
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #589 on: September 02, 2016, 14:32:04 »
E, zato i nemas sto drugo raditi nego pisati po temama igara koje nemas :D Ajde vise, u kolo! ;D
istina fali kolovođa  ;D ....
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #590 on: September 02, 2016, 15:22:55 »
Ne da mi se... navikao na GT, drugo mi se ne da igrati. Uz to, imaju problem kojeg će jebeno teško riješiti, premalo staza.

Da sad iskrcam novce za volan i igru koja mi nije po guštu, za koju baš i nemam vremena za igrati, a uz to je jebeno nedovršena (bez obira na osjećaj vožnje)... ne da mi se zajebavat sa time, prestar sam :)

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #591 on: September 02, 2016, 17:26:09 »
Ma daj zivi malo. Ako budes na kraju psovao i igru i volan, osjecat ces da si jako ziv u svakom slucaju ;)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #592 on: September 02, 2016, 17:38:40 »
Živio sam ja odn. čekao i predugo... pogledaj koliki je vijek svih PS konzola. I onda zamisli koliko je godina prošlo u čekanju. Dosta je samo pogledati koliko je vrijeme čekanja bilo samo do prvih najava. A onda pogledaš koliko je vremena prošlo u svim odgodama. I onda pogledaš na kalendar i vidiš da ima jebenih 45 godina na grbači. Živ si od prvih većih početaka kućnog gaminga. Na Sonyju si od neke '96, na GT-u od neke '97. I ajde, prvih nekoliko je išlo u solidnom ritmu, svako dvije-tri godine dođe novi naslov. I onda dođe fakin PS3 i skoro 5-6 godina čekanja da se pojavi igra. Pa onda još tri četiri godine isčekivanja da izađe GT6 koji ispadne razočaranje. Danas brojiš skoro četvrtu godinu i igre nema i nema i nema. I svjestan si da i kad konačno dođe opet ti neće ispuniti očekivanja, a sve da ih i ispuni, ostario si da uživaš i utrkuješ se kao nekoć kad si bio mlad i pun snage ;D ;D ;D

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #593 on: September 02, 2016, 17:44:30 »
btw... pustite me, samo serem i grintam jer sam ljut i razočaran.

Ali volan neću kupovati dok ne vidim kakav je GT. AC mi nije igra koja bi me bacila u toliki trošak, sorry.

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #594 on: September 02, 2016, 18:05:40 »
A steta :)

Offline lepiakadodo

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Lepi_aka_dodo
« Reply #595 on: September 02, 2016, 22:07:30 »
Stingeru, jbg citajuci tvoju muku sa GT-om, razmisljam da sam i ja tako: nista osim GT! Al jbg, citas, vidis, gledas yt... pa vidis da svi hvale vozni model AC-e, i to je ono bitno. Istina ima puno toga sto nema ko GT al.... Jbg svima nam je lova problem, i ja stalno da cu kupit volan pa nikako. I napokon doso povrat poreza od 2300 i malo nadostuko i eto... Ajde nije sve tako crno. A i nisi tako star.... :)
Možeš birat fakultet il cigla i cement, a i kad imaš fakultet čeka te cement opet, imamo kičme krive mišiće najveće, jer praznimo pive dok nosamo vreće...

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #596 on: September 03, 2016, 01:48:19 »
A i brzo će izletit još tih 6-12 mjeseci i evo nama napokon GTS/7 poludovršenog...jer ipak nisu imali vremena.

Samo vi guštajte u AC i održavajte kondiciju, ka kao i Stinger čekam, baš sam se nekako razočarao, nisam ni pomišljao da će prošireni demo odgodit... 
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #597 on: September 03, 2016, 15:25:18 »
Čitam i pratim , ali ne stignem kao prije pisati, pa zato sa malo zakašnjenja odgovaram .

Žele potpuno te kužim, ali priznajem samo onaj dio da je danas malo teže skupitu lovu za volan , ovo drugo je čisto trkeljanje,  jer davno je bilo kad su igre izlazile kompletne , sve i jedina je napola dovršena.. među njima i asetto , ali upravo ono o čemu smo trubili svi , da nam treba jedna vozačka u smislu sjedi i vozi , trenutno je asetto ,
  Dječije bolesti koje trenutno ima nisu ni u pola loše, koliko se me razočarali Kazo i ekipa .
  Da se skupimo samo jedan vikend nas 6, 7 , 10 i ti skup sa nama , 100% sam siguran da bi ti se vratilo raspoloženje ( izašao bi iza ormara )  ;)

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #598 on: September 03, 2016, 17:03:34 »
Bacio sam pogled sinoć na online listu, oko 22h i kasnije oko 23h - ali vidio sam samo Djuro i Kimi teraju Warframe i Fićo da je nešto vozio Assetto ali kasnije ga već nije bilo... pa onda nisam baš nešto išao igrati sinoć.

Ali večeras mislim u svakom slučaju, pa ako nas se skupi možemo dogovorit i mali onlajn ;)

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #599 on: September 13, 2016, 19:54:10 »
Evo, prodajem PS4 disk Assetto, pa ako ima zainteresiranih :)

Prednarucio sam bio PS4 verziju na disku, a u medjuvremenu sam dobio kod za review, pa sada prodajem disk verziju koja mi je upravo maloprije stigla na vrata

Dakle ganc-nova, dajem u kunu za isti iznos koliko sam platio na Zaaviju, dobijate i Performance Pack DLC kod u kojem se nalaze Ferrari 488 GTB, Audi R8 V10 Plus i Corvette C7 Stingray

Na Njuskalo ide za 350, dakle popust za GTS ;D

Javite ili u inbox ili kako god imate moje kontakte