Ledeni, jos nesto za tebe!
Dok sam prije 2-3 dana vozio, imao sam u glavi da si i ti upravo sada u ovom fazonu, pa sam pamtio da snimim utrku pa da imas nesto za usporedit jer se znamo sa "staze", a i za komentirati
https://www.youtube.com/watch?v=ftc1Q6aFATc&app=desktopPorsche GT3RS na 5 krugova endurance Nordschleifa na tvornickim postavkama, potrosnji guma, goriva i "Very hard" AI... Takva trka traje cca.50min., pa me je naravno nesto prekinulo oko polovine, a kako ps4 snima zadnjih 60min. gameplaya tako kad se vratih uhvatih snimku pri pocetku 3 kruga.
Na 31:00 pocinje djelic "in game" replaya, nazalost Assetto hvata samo zadnje 2' toga
Na 33:45 mi je setup, ni ne znam koliko nedobar

Na 34:05 jos ulazim u menije da se vide postavke trke, fizike, auta...
Nakon drugog kruga sam bio u boksu pa me pretekao AI koji je isao u prvom krugu. Igrac gubi naspram AI u boksu masu vremena zbog interfacea kroz kojeg moras prckati, a AI ne mora. Prilicno besmisleno. I sad ga moram sto prije preteci jer si mislim kako ce me on na starijim gumama ubrzo poceti usporavati.
A vrlo je rizicno napadati AI agresivno jer ima nerealnu masu spram tebe, plus cim se nadje u nezgodnijoj situaciji pali mu se i nadrealni grip, time i ubrzanje, a tada je i tenk nista za njega

Ali nije u tome Assetto posebno gora od mnogih igara, da i to naglasim.
I u toj utrci jos sam se uvjerio da se njima gume bas i ne trose (ili im ukljucivanje super gripa to kompenzira, svejedno), kao i da igra po potrebi ukljucuje neki tip rubberbandinga da zasoli zavrsnice. Jer cijeli vlakic vozi par sekundi iza mene duugo, a zatim se samo prvi od njih odluci prikeljiti mi se u rasponu od jednog sektora kao da smo mu svi mi nistavni, no pola kruga kasnije jedan od tih nistavnih (trece plasirani) odjednom ponovi to isto svima drugima. Velim samo zato jer bih volio u skorasnjim buducim naslovima vidjeti pomak za nijansu ka mrvu realnijem, ali nemojmo drzati dah.
Da skratim, to ti je samo kao nekakva referenca, pa razvali, pa komentiraj, pa cemo probati s AI na Alien. UZIVAJ U ASSETTO CORSI jer ima u cemu