Bubi, vidio sam to sto si pisao i na Reboot forumu, tamo mi se ne da pisati generalno previse, ali reci cu ti ovdje.
Mislim da si potpuno u krivu.
Testirao sam patch sinoc i mogu reci da su po mom misljenju napravili izvrstan posao upravo u handlingu. Cini se da su sada sredili prokelti linearity koji je imao 1:1 omjer tek na 320-330 stupnjeva (ja na Fanatecu mogu mijenjati postavke za stupnjeve - tek na tih 320-330 je bio 1:1 linearity), a sad su 1:1 sveli na originalnih 270-stupnjeva i sredili handling po meni 100%.
Okej, ja jos uvijek iskoristavam Fanateca, pa sam stavio na 290 kako bi dobio nesto vise oversteera, ali na 270 se po meni vozi apsolutno savrseno. Ne kuzim opasku za "clio", na default postavkama auto ide super precizno i steering je super-respondan.
Koje su ti postavke u samoj igri za volan? Sve ovo sto sam napisao je pod ovim in-game postavkama za volan:
DDZ 0 / SAT 0 / LIN 0 / THR DZZ 0 / THR SAT 0 / BRK DDZ 2 / BRK SAT 10
A ovo su mi Advanced FFB postavke:
ENV EFF 10% / FFB STR 80% / WHL WGH 0%
Ja sam sada s volanom posve zadovoljan, ono s cim nisam zadovoljan su kocnice. Meni se cini da su dodatno smanjili ucinkovitost kocenja, sto tvrdim zbog testiranja kroz Michael Schumacher Champions Mode utrku na Sepangu - koju sam odvezao toliko puta prije patcha da ju znam napamet. Upravljanje i skretanje je apsolutno kako treba, ali kocnice mi koce slabije bar 20% - nema sanse da dobijem iste tocke kocenja i istu snagu koja mi treba za skretanja, vremena kruga sam prije bez problema nizao na 1:42, a sada ne mogu ispod 1:44.
Jos nesto, citam na CDM forumu da ljudi iz nekog razloga dizu Saturation za G2X/DFGT volane na 65-70%. Meni osobno to nema previse logike, ali mozda da to probas.