Skinuo i probao.
Kad iz igre izađem u meni ikone su mi ogromne, tj. rezolucija drugačija (ne znam zašto).
Glavni nedostatak viđenog je ogroman lag na volanu, primjetan golim okom (uvijek postoji nekakv lag, ali na dobro odrađenim igrama snimka mora biti u slow-motionu da bi se to primjetilo). FFb ne govori puno pri vožnji, slabe povratne informacije, kad će pobjeć možeš nagađat. Uhvatio sam se kak mlataram volanom lijevo-desno, kao da ga stabiliziram da ne utekne jer sam imao osjećaj da sam na granici (a nisam bio) i onda sam izletio zbog input laga ( na ekranu volan lijevo a ja već desno, on desno a ja već lijevo). Presmiješno.
Fora je ta pričica "ja sam mladi vozač bla bla bla" i to je otprilike to. Dobar im je i meni za postavke volana, da se fino naštimat vjerojatno po svačijem ukusu.
Da bi dao 400-tinjak kuna za ovako nešto morao bi biti-ultra mega-super zagriženjak za F1 (inače sam samo ultra-mega
)
Bolja mi se opcija čini skinut Rfactor , mod F2012 i dobije se puno bolji paket od Codemastersovog. Onda skinete i F1978 ili F1984, pa nastavite sa DTM revival ( Ford Capri i Bmw mislim M1) gdje je ffb odličan, vizualno je malo lošiji od F2012, zvuk je brutalan. Rfactor vrti polovni komp od 800-tinjak kuna (bez monitora) tak da eto za F2011 koji ste rekli da je bio banana i ovaj F2012 možete kupiti komp koji može igrat i vaš klinac.
Svakom na volju.
Al ko ima viška para nek uzme