GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Nekako mi se čini da PS3 u zadnje vrijeme za razliku od Xboxa diše punim plućima, ima brdo exluziva, novu konzolu(povoljniju) sad ovo sa plus pretplatom, napravili su velik uzlet, vjerujem i u prodaju.Možda jaka inekcija na kraju životnog vijeka...
Evo sto su otkrili do sad po ikonama:5 dec - Tokyo Jungle7 dec - One Piece9 dec - Sleeping Dogs11 dec - MOH:W13 dec - NBA2K1315 dec - Most Wanted 217 dec - LBP Karting19 dec - Unfinished Swan21 dec - 23 dec - Far Cry 3Danas izasao Tokyo Jungle, £5.19/€6.49 (up to 50% off). 10% popusta za PS Plus (£4.67/€5.84). Mamu im grbavu, prije tri tjedna sam kupio Tokyo Jungle za 56 kuna i mislio kako sam dobro prosao A i Far Cry cini se ostaje za zbirku, nakon ovog deala nikome ga necu moci prodati Svaka im cast za FC3, ako to stvarno daju igru za 50% (i jos popust za Plus) to ce biti ludnica od prodaje i srece medju clanstvom.