GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Nije mi nešto izbor za PS3 a ni onaj iz prošlog mjeseca . Za par dana mi istiće + i mislim da ću odgoditi ponovnu aktivaciju za sljedeći mjesec, ako i tada bude nešto interesantno.
Quote from: Kimi on June 25, 2014, 23:51:22Nije mi nešto izbor za PS3 a ni onaj iz prošlog mjeseca . Za par dana mi istiće + i mislim da ću odgoditi ponovnu aktivaciju za sljedeći mjesec, ako i tada bude nešto interesantno.O mamuimjebemlopovsku , sad vidim da imaju onu opciju za automatsko zanavljanje pretplate . Ode 365 kunica u šumu
Quote from: Kimi on June 30, 2014, 16:34:55Quote from: Kimi on June 25, 2014, 23:51:22Nije mi nešto izbor za PS3 a ni onaj iz prošlog mjeseca . Za par dana mi istiće + i mislim da ću odgoditi ponovnu aktivaciju za sljedeći mjesec, ako i tada bude nešto interesantno.O mamuimjebemlopovsku , sad vidim da imaju onu opciju za automatsko zanavljanje pretplate . Ode 365 kunica u šumuPa mislim da ima kvačica da se može isključit? Al dobro, sad se nadaj da će bit zanimljivih stvari
Ima kvačica, odete preko web-a na accounts settings i pod wallet se to ugasi