Ljetni popusti me satrali... Ode 700kn...
Šta si sve uzeo?
Inače, mislim da nema potrebe zalijetati se i uzeti hrpu stvari koju ionako nećeš igrati odjednom, popusti su svako malo tu. Radije uzmi manje, pa kad odigraš, pojavit će se nešto novo i onda uzmeš to, a postoji šansa da bude i jeftinije
Ako ne pratiš stalno akcije, na ovome sajtu izabereš naslove igara koje te zanimaju pa dobiješ mail kad bude sniženje na UK store-u (a tad ide i nama). Čak možeš i pratiti koliko je cijena na kojem popustu iznosila, pa ako sad nije niska kao što je bila prije toga, pričekaš. Uglavnom, stalno su neke akcije i generalno sljedeći put može biti niže nego sada https://psprices.com/region-gb/index
Ja sve tako pazim kao i ti, pa sam opet jucer prdnuo 170kn... ali za 3 igre koje vec duze meracim: Witness, Read Only Memories 2064 i Manual Samuel - ljetna uzivancija.
Ovaj Just Cause mi je prebesmisleno prenerealan
, a s Assassinom se mucim da mi bude nesto... U tkz.tutorialu nisam niti jednom uspio opaliti salvu iz topova nego samo iz mortara (a to je doslovno secondary goal) i morao sam sve protivnike potopiti njime
A jednom mi se ucinilo da je tanad grunula, ali iz pramca broda, a ne iz topova pa sam siguran da sam lose vidio. Ali, tlaka je Asssassin.
Hitman mi je odlican bio.