Machinarium je predivan.
Infamous 2 ti se nece svidjeti, trebao si radije skinuti Just Cause 2 (jedino je file 7GB, to ce te odbiti svakako
). I obavezno Borderlands za isprobati, to je sjajna i vizualno doista posebna igra.
Meni je Resident sasvim okej, ne kuzim zasto ljudi toliko seru po njemu. Stari Resident je odavno pokopan, jos 2004., ovo je po meni ispalo cak i zanimljivije nego sam mislio nakon RE5. Da i ne spominjem cisto i nepatvoreno Jugoslovensko psovanje i jebanje svega po spisku u Chris scenariju, ne znam jeli mi draze kad urlaju "Jedi govna!", "Dzubre pokvareno!" ili ono genijalno "Ovo je tako jebeno dobro!".
Odmah sam iskljucio HUD, prebacio Dominant Hand na desno, prebaico na laser aim (za Leon scenarij, vratio na crosshair za druga dva), stavio Reload na manual i da vidis ljepote. Ljudi samo trce okolo i sve ubijaju po redu, nista ne gledaju, nista ne istrazuju polako i uzivaju u sjajnoj atmosferi (zvukovi u Campusu u Leon sekciju su sjajni recimo), a onda seru da nista ne valja. A nije bas tako IMO, a ja sam jako, jako mrzio RE5 recimo.
Dobijes prakticno tri igre u jednoj, sa 6 likova i posve drugacijim izvodjenjem. Sve jest akcija, nema vise "survival horrora", ali bome je igra i "survival" i "horror" i meni se cini da ce biti bolje od RE5 dvostruko. A bit ce i gust peglati u co-op. Odnosno da ponovo citiram neprijatelje iz Chris scenarija, "Ima da te ubijem!"