Znam da sam ja stari grintavac, ali to je tako jebeno bacanje novaca da je to za popizdit...
...a gle ..svako jutro kad izađem iz kuće krene bacanje novca za osnovne životne potrebe ...žalosno je to što je kod nas sve jebeno preskupo u odnosu na primanja koja 70% ljudi u hr imaju .
Prije sam razmišljao isto kao i ti ...uzeo sam ps3 60gb i rekao to je to , čuvao pazio mazio i sve jedno mi je riknula , naravno kad je istekla garancija , ajmo hop 1200 kn m.ploča, da bi nakon 2 mj. krepo laser ajmo hop 350kn ..da bi poslje godinu dana ponovo otišla ploča ( jer mi je prijašnji gmc uvalio repariranu ploču) ništa kupi kizo novu konzolu ...E vidiš to je bacanje novca za mene .
Čim je izašla ps4 , odmah sam si rekao da se to više neće ponoviti . Imati ću je max dok traje garancija ili prodati čak i prije ako ulovim kakvu akciju za novu .
Samo sam za prvi ps4 pijunio punu cijenu , sljedeću kad sam uzimao bandl od Destiny , platio sam ga 45€ ALO 45€ ZA NOVU KONZOLU , Sad izlazi ovaj pro , također ne mislim dati više od 100 € , jer za staru godinu dana sa garancijom od 1 g .mogu dobiti 2000kn sad , za mjesec ili dva možda 200- 300 kn manje , razlika do nove je tih 100do 150€ max .
Ja na primjer nemam vremena za gledanje tv tu i tamo pogledam neki film , malo sporta ( vrlo malo )
Ti na primjer voliš gledati sat.koji te godišnje izađe 800- 900 kn ako se ne varam , tako da smo tu negdje oko bacanja love.
Velika je sreća što imaš priliku većinu igara odigrati gratis što ja na primjer nemam , ali kompenzacija je ta što sam blizu it.i tamo sam non-stop pa lovim koje kakve akcije .
Uglavnom svako sebi nade neko veselje .. i ponavljam sve je danas bacanje love .
Zaboravio sam reći...g27 sam kupio za 1890 kn vozili smo se 4 g , prodao sam ga bez cijenjkanja za 1500 kn , 4 g.igranja za 50€ !!! Čuvao te novce i dodao još 250€ uzeo t300 sa boljim pedalama i gdje je tu bacanje love .