[/quote
Zanimljivo ! Ni ja nekuzim kako STING_er moze cekati da igra izade pa onda piciti !!!!!!! Ja svaki dan moram stalno citati novosti i podatke o nadolazecim igrama vise to radim nego sto igram
Zato što ja ako ću nešto igrati to će biti samo jedan put, bar kad su u pitanju igre koje imaju priču. I zato ne želim da mi bilo što kvari užitak igranja, ne želim da unaprijed znam što će se dogoditi. A kad igra dođe onda igram polako i temeljito, pokušavam se što više zabavljati s glupostima sa strane, a misije prelaziti polako... dakle, potpuni užitak. I nema šanse da bih opet zaigrao igru jer mi nije gušt kad sve znam... zato nikad nisam razumio one koji MGS završavaju po 125ti put u satipo vremena bez sejva i killa. Radije bi lupao glavom u zid...
I sad gledam ovog gore novinara, on je dobio igru mjesec dana prije izlaska, sprašio ju je u roku keks da bi mogao napisati kako je on prvi završio igru, ali, naravno, ne može ništa konkretno napisati da ne bi spojlao i da je, opet naravno, igra suuuper...
Obična reklama da bi se i posljednji skeptici navukli, a svi ostali dodatno napalili...