Po cemu je to online COD4 bolji na 360 nego na PS3? Koliko sam ja cuo PS3 je odnio pobjedu
Bolji kontroler za FPS-ove, headset dolazi s konzolom i općenita komunikacija preko xbox live-a koja je po meni jako važna za online igranje...
I naravno, mogućnost da kupim nove mape bez ikakvog problema
Stingeru ti imas pravo kupovat sta te volja i za sta te volja. Samo mi malo glupo favorizirat 360 posto je htjeli vi to priznat ili ne ta konzola na pragu propasti i u HR je u velikoj sjeni pored PS3.
Nema tu favoriziranja bar ne u onome fanboy izričaju koji puno ljudi na ovim prostorima voli raditi. Ja to gledam jednostavno, ako mi X360 za GTA IV nudi više onda je sasvim sigurno da ću uzeti verziju za X360. Te priče o propasti možete objesiti mačku o rep. Postoji veliki broj konzola u opticaju i sasvim je sigurno da neće prestati raditi igre za nju tim više što je 98,7% naslova napravljeno za obje konzole. To da je X360 u sjeni PS3... samo ću se nasmijati
Uz Home PS3 ce imati odlicnu online zajednicu i presisat ce Live. A nemoj biti toliko siguran da kakav dl content nece doci i na PS3. Nije Rockstar toliko lud da odbije ogromnu zaradu koju bi sigurno imao.
Lud ili ne, činjenica je da je MS platio ovo, a Sony nije... kratko i jasno. Home? I ne postoji, a to da li će prešišati Live nije ni bitno. Ja to gledam jednostavno, trenutna komunikacija na PS3 je nula. Da ja svaki put moram izaći iz igre kad mi netko pošalje poruku ili želim s nekim popričati? Smiješno... Traži se brza i jednostavna komunikacija, sve ostalo je nebitno, vjeruj mi...