Pa da nastavim (iako sam rekao nakon usporedbe sa GT6, ovo ce biti nakon usporedbe sa FM4, jer kruske i jabuke ne zelim usporedivati i svaka je igra ZAKON za sebe)
- za pravi gust voznje SVE asistencije na OFF - Hard Core mod (definitivno, ako ne odmah, onda nakon par utrka postepeno iskljucivanje jedne po jedne)
- lova koja se dobija u pocetku je skoro identicna onoj u FM4 (pogotovo ako iskljucite asistencije i stavite drivatare na max)
- napredovanje kroz karijeru je slicno osmisljeno kao i do sada tj. ako promijenite auto, velika je vjerojatnost da ce se promijeniti i slijedeca karijerna utrka
- ako promijenite auto i karijerna utrka ne dozvoljava taj tip, onda lijepo odete u "League select" i odaberete nesto po svom ceifu (naravno za taj auto)
- zvuk "pod haubom" je fantastican kao i do sada (da mozda ce neki reci da je prenaglasen, ali meni ne smeta)
- grip tj. manjak gripa je bolji nego kod prethodnika
- sjencanja, sunflare efekti i ine graficke pizdarijice su odlicne (naravno da ima mjesta za napredak...pa tek smo krenuli sa next-gen...ups, current-genom)
- sve aute mozete pregledati u Forza Vista modu (otvoriti vrata, cuti povjesne cinjenice uz duhovit britanski humor, paliti svjetla, sjesti unutra, upaliti auto...SKORO sve sto vam srce pozeli)
- auti su raznoliki da raznolikij ne mogu biti (neki su toliko skupi da cete morati "malo" grindati, ali to i je poanta da ne mozes odmah voziti bilo koji auto)
- vecina old i new racing ikona su zastupljene i ponasaju se totalno razlicito
- velik napredak u razlici upravljanja FF, FR, 4WD, MR autom u odnosu na Forza serijal
- brzine ucitavanja ne zelim ni spominjati (brzo, definitivno)
- brzina uploada videa otkljucanog achievementa je upitna, ali samo zahvaljujuci nasim divnim pruzateljima broadband usluga
- razlike kod setupa na istom autu se STVARNO osjete (bas sam Bubi kupio 265/30/19 gume i racing ovjes, spustio ju o jaja i vidi cuda, Buba je neupravljiva tj. svako malo se zanosi...istu stvar sam ponovio u FM4 i Buba je stabilna, tako da je napredak u fizici ocigledan)
Za sad toliko...cujemo se.
Idem sad malo voziti GT6.