Author Topic: GRAN TURISMO 6 • Sluzbena pre-release chat-tema #3 • AUTI, STAZE, NOVOSTI  (Read 152975 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
nope....odnosno bit će ali ne ovakve izvedenice....to će ti bit ko academy edition vozila,primjerice gt-r black edition academy izvedba je po performansama bolja od obične izvedbe istog auta koji kupiš kroz dučkas....tak će i to bit ann.ed. će po performansama biti bolji i đabe plus jođ dobiš i 1 000 000 cr.

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
Dobro, ali svi koji su u ann.ed. bit ce i u standard?

Koliko vidim svi modeli koji će biti u Anniversary verziji nalaze se i na službenom popisu automobila GT6 pa je za očekivati da će se oni moći kupiti kroz Dealership , dakle bez 15th Anniversary Livery-a i nešto lošijih performansi.

Znam što te mući , da li platiti 300-400 kuna više za metalnu kutiju (koja će ionako cijelo vrijeme biti prazna) i 25 auta u posebnim bojama (koje ionako nitko neće voziti , pogotovo online) a koji će ionako biti u običnoj verziji igre.

Uglavnom , ako ne boluješ od Pokemon sindroma skupi ih sve kao recimo ja , ili nisi kolekcionar kao recimo Amar koji možda nabavi Japansko , Američko , Brazilsko i obavezno Tursko izdanje ; kupi običnu verziju a 300-400 kuna potrošiš na pivo,vino i sl.

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
400kn i odemo na janjetinu i vino, yes sir.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline hendrix

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Roni-HR
E pa to sam mislio..onda necu uzimat ann.ed. jer iskreno nije potrebno davat 600-700 kn za 15 autiju s 40 ks vise i livrejem koji mi ni nije nis extra. Bilo me jedino strah da ce ti auti bit eksluzivni za ann.ed. zato sam razmisljao o tome, al kad kazete da nisu onda uzimam obicnu verziju. Prednarucio sam u Infomarku. 419 kn + 2 DLC-a + GT privjesak zakljuceve. Cini mi se dobra ponuda :)
Ferrari''Company that produces dreams''

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
ja imam taj jebeni sindrom

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ja sam isto taj :D I ne sramim se, ponosim se!

I mislim da ce, ako dode ikad kod nas, ann. ed. kostati oko 550-600 kn maksimalno, premalo toga donosi za cijenu od 700kn, koliko je kostao GT5:CE...
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Divota od UI-ja ili kako se to već zove 8)

You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
Zasad mi se ui glavni cini bezveze nabacan ko prosli ali valjda ce me zavrsni proizvod razuvjerit i bit dobro osmisljen.
Samo da mi muziku u gt auto/pit services ne promjene jer u gt5 je bila genijalna, al ako stave nesto tipa toga oprostit cu im :)
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Naaajs!!! Nadajmo se da će framerate iz kokpita biti stabilan jer to je jedini način na koji želim voziti GT.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik

Ovo mi je super... konačno će se moći povećavati felge pa će auti izgledati puno bolje. Pitanje je da li će sa ovim novim enginom guma dimenzija istih imati utjecaja na ležanje odn. PP. Sumnjam, a i bolje da nema utjecaja, ali svakako će auti bolje izgledati. Naročito ako prošire izbor felgi

Offline kengas

• 22ms
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID gtsurgeons.com
U GT5 je pisalo da je sa vecim tockovima bolje lezanje, nisam probavao.
Gt veteran superstar u penziji