GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Evo 'vako:1. Preordao jesam preko PS3, i sad više na PS3 psn-u NEMAM nikakvih opcija niti za poništavanje narudžbe niti za rezervaciju još jednoga - JER i pod GT6 i pod GT6SE mi piše PREORDERED i to je to...2. Pa sam samo htio probati napuniti wallet preko psn-a, ALI uopće nema opcije za napuniti novčanik ako ti je košarica prazna!!!! MAMLAZI Moraš bilo što kupiti i tada imaš opciju za natrpati koliko god viška hoćeš, ali ako ti je košarica prazna, nema nikakve opcije osim "continue shopping".3. OK, sve je dobro ispalo... Odoh preko XMB-a u --> Account Managment --> Transaction Managment i tamo sam napunio taj wallet 150 + 350 kuna.Duvorine, morao sam cca 15x ponavljati jer mi je govorio "invalid card" ALI samo bih pucao dalje bez ikakvog čekanja... i prošlo je, samo pucaj i pucaj.4. Za sada novce ne diraju, dat ću im još 5 minuta, a onda divljam
Quote from: STINGer on December 04, 2013, 13:47:00Odakle ta informacija?by Ledu Mozda ne tocno u ponoc, ali pise na PSN da ce biti dostupan 5/12/2013.
Odakle ta informacija?
CoD smo skinuli dan prije ,a pokrenuli par minuta poslje ponoći... isto mi piše i za GT6..
Kolegi su već javili na mail da nisu mogli naplatiti igru, tako da mu propada preorder ako ne riješi uplatu. Ajde jedan dobrovoljac s karticom koja radi, ja garantiram za Duvorynna.
Quote from: Ikral on December 04, 2013, 14:06:15Kolegi su već javili na mail da nisu mogli naplatiti igru, tako da mu propada preorder ako ne riješi uplatu. Ajde jedan dobrovoljac s karticom koja radi, ja garantiram za Duvorynna. Rado cu ja, samo kojom tocno procedurom da i njemu prebacim iznos, ukoliko ne rijesi veceras?
12:01 AM EST je 6:01 ujutro po našem vremenu