Author Topic: GRAN TURISMO 6 • Sluzbena tema - Chat, impresije, savjeti, razgovori  (Read 171130 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Re: GRAN TURISMO 6 • Sluzbena tema - Chat, impresije, savjeti, razgovori
« Reply #285 on: December 11, 2013, 14:38:20 »
Svašta je obećano da će biti u igri, valjda ćemo vidjeti nešto od tog u prvom mjesecu, uz obavezan popravak izvođenja i zvuka. Ovo zadnje, dakle grafika i zvuk, uz dodavanje online opcija je mislim najvažnije, kreator staza može pričekati. Neka ga naprave kako treba, da možemo stvarno ubaciti sve što snimimo GPS-om. Bilo bi lijepo da možemo uz te staze dodavati razne objekte poput drveća i znakova, reklama...

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #286 on: December 11, 2013, 15:15:05 »
Grafika je odlicna od ohog ne moze bolje, to se vidi na replayu kako je sve bogato i da tamo frejn pada, dok sam na barthurstu primjetio da malo padne na momente ,ali to je logicno jer ta staza najbolje izgleda.
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline lepiakadodo

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Lepi_aka_dodo
« Reply #287 on: December 11, 2013, 20:51:45 »
Nisam cital sve postove u temi, al jeste primjetili kako prolaskom kroz cilj frajer mase zastavom? Zakon.. A endurance mora biti... To je ce staviti nekim patchem..
Možeš birat fakultet il cigla i cement, a i kad imaš fakultet čeka te cement opet, imamo kičme krive mišiće najveće, jer praznimo pive dok nosamo vreće...

Offline lepiakadodo

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #288 on: December 11, 2013, 20:54:13 »
Jedno pitanje:da li se moze, i kako, namjestiti koga zelimo gledat kad vozim license? Stalno su mi isti prijatelji prikazani, a frend s kojim se volim nadmetat nije nikako, iako ja njemu jesam prikazan. Hvala
Možeš birat fakultet il cigla i cement, a i kad imaš fakultet čeka te cement opet, imamo kičme krive mišiće najveće, jer praznimo pive dok nosamo vreće...

Offline tpe-rus

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: tpe-rus
« Reply #289 on: December 11, 2013, 21:00:49 »
Nisam cital sve postove u temi, al jeste primjetili kako prolaskom kroz cilj frajer mase zastavom? Zakon.. A endurance mora biti... To je ce staviti nekim patchem..
Primjetio, fora detalj

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #290 on: December 11, 2013, 21:06:48 »
Svašta je obećano da će biti u igri, valjda ćemo vidjeti nešto od tog u prvom mjesecu, uz obavezan popravak izvođenja i zvuka. Ovo zadnje, dakle grafika i zvuk, uz dodavanje online opcija je mislim najvažnije, kreator staza može pričekati. Neka ga naprave kako treba, da možemo stvarno ubaciti sve što snimimo GPS-om. Bilo bi lijepo da možemo uz te staze dodavati razne objekte poput drveća i znakova, reklama...

Iskreno, sumnjam da će biti što poboljšanja kod zvuka. Stišati će intenzitet guma, ali zvuk motora ne vjerujem. Mislim da tu treba temeljiti posao, promjeniti sve iz korjena jer kad nisu u stanju novi auto kojeg su tek stavili u igru ozvučiti kako treba, onda teško da će nešto napraviti i sa starim autima.

Grafika je odlicna od ohog ne moze bolje, to se vidi na replayu kako je sve bogato i da tamo frejn pada, dok sam na barthurstu primjetio da malo padne na momente ,ali to je logicno jer ta staza najbolje izgleda.

Meni Baturst sav treperi na replayu

Jedno pitanje:da li se moze, i kako, namjestiti koga zelimo gledat kad vozim license? Stalno su mi isti prijatelji prikazani, a frend s kojim se volim nadmetat nije nikako, iako ja njemu jesam prikazan. Hvala

Koliko znam ne... ili vidiš sve (uključujući i svoj ghost) ili ne vidiš nikog (smjer gore na D-Padu)

Offline lepiakadodo

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #291 on: December 11, 2013, 21:23:29 »
Meni nije tako.. Stisenm gore na d-padu vise puta i uvijek mi prikazuje legu, kristijana, ivekha itd dok mi tebe (stinger) doggislava i prasinara ne pokazuje? Neznam...

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #292 on: December 11, 2013, 21:27:03 »
A koja licenca? Ja sam samo one prve odvezao dok se ne otvori online...

Probaj vidjeti na online rankingsu na toj licenci pa samo izdvoji frendove. Vidi tu koliko ima ljudi

Offline maky_transporter

• GTS Full Member
  • Stazist Vulgaris
  • *
« Reply #293 on: December 11, 2013, 21:55:42 »
Već par dana se zabavljam sa igrom. Ima nekih pluseva, ali i velikih razočarenja, tipa zvuk i slično, ali nadam se da će barem nešto biti riješeno kroz dogledno vrijeme...

Neznam dal je tako i kod vas, ali ja sam primjetio da sam dobio UK verziju igre (prednarudžba preko infomarka). Većina automobila mi sa pogledom iz kokpita ima volan na desnoj strani...  ::)

E da, s obzirom da sam novi što se tiče ovog online svijeta i svega vezanog uz to, jedno pitanjce... Kako dodati "prijatelje" koje želim?!  :-[

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #294 on: December 11, 2013, 22:02:45 »
mislim da to nema veze sa verzijom igre
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline maky_transporter

• GTS Full Member
  • Stazist Vulgaris
  • *
« Reply #295 on: December 11, 2013, 22:05:15 »
A ja se nadam da nema, ali isto šteta da moram vozit "naopako". Jasno mi je da neki auti zbilja imaju na desnoj strani jer nisu proizvedeni sa volanom na lijevoj, ali recimo Alfa Mito bi definitivno trebala biti na lijevoj, a ne na desnoj...

Offline biker4lifeCRO

• GTS Race Organizer
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • official plominka rider =)
    • www.motori.hr/forum
« Reply #296 on: December 11, 2013, 22:36:27 »
A ja se nadam da nema, ali isto šteta da moram vozit "naopako". Jasno mi je da neki auti zbilja imaju na desnoj strani jer nisu proizvedeni sa volanom na lijevoj, ali recimo Alfa Mito bi definitivno trebala biti na lijevoj, a ne na desnoj...

Vjerovatno su u igru stavili right-hand-drive-market model. Ništa neobično, znajući da se Alfa nudi i na japanskom tržištu.

Nego, na stranu to - da mi je netko pred kojih 15 godina rekao da cu jedan dan u GT-u rušiti čunjeve po mjesecu, rekao bih mu da je lud. ;D Zjb na stranu, nisam vidio da je netko komentirao lunar exploration i vozni model po mjesecu!? ??? ;D ;D Šta kažete? Ako ništa, bar se dobije relativno OK lova...

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #297 on: December 11, 2013, 22:46:39 »
Maky, imaš privatnu poruku. ;)
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #298 on: December 11, 2013, 23:00:08 »
Stinger, meni smeta samo što je zvuk zbugiran, zna nestati zvuk motora i slično, u globalu mi je bolji nego u GT5. Probajte staviti racing ispuh na neki auto, stvarno se dobro čuje.
Maki, na volan s desne strane se moraš navikavati, nakon nekog vremena prestat ćeš to i primjećivati, bit će ti sasvim svejedno gdje je. Preporučam svima da igrate u 720p i sharpen modu grafike, igra ide puno bolje a još uvijek genijalno izgleda. Ona Ascari staza u sumrak iz Mercedesa SL je nešto najljepše što sam ja u igrama vidio.

Offline lepiakadodo

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #299 on: December 11, 2013, 23:11:20 »
A koja licenca? Ja sam samo one prve odvezao dok se ne otvori online...

Probaj vidjeti na online rankingsu na toj licenci pa samo izdvoji frendove. Vidi tu koliko ima ljudi

Ma i ja sam samo te prve odvezao i otvoril se online. I na online rankingu vidim sve prijatelje (ukljucujuci i tebe:) al mi ih u voznji ne prikaze. Nemrem vidjet putanje.
Nisam shvatio ovo: 'izdvoji frendove'...