Author Topic: GRAN TURISMO 6 • Sluzbena tema - Chat, impresije, savjeti, razgovori  (Read 171068 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline kengas

• 22ms
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID gtsurgeons.com
Re: GRAN TURISMO 6 • Sluzbena tema - Chat, impresije, savjeti, razgovori
« Reply #330 on: December 12, 2013, 14:14:52 »
Ostaje nada za TT za stock cars i ugasenim asistima.
Kazo nabijem i tebe i hakere, glitcheri su ok.  :D
Gt veteran superstar u penziji

Offline kengas

• 22ms
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID gtsurgeons.com
« Reply #331 on: December 12, 2013, 14:16:45 »
vidi imam novi NIK    ahahahaaaa
Gt veteran superstar u penziji

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #332 on: December 12, 2013, 14:38:14 »
Morate računati da vi ovdje niste baš prosječni vozači, dakle obični igrači imaju dosta više izazova.
Upravo tako, baš neki dan gledam na neogafu lik ima problema sa b-5 missionom (nissan GT-r) i jedva da je uspio odvoziti za zlato, a ja sa kontrolerom iz druge sa skoro sekundu prednosti.
PSN_ID: Dzidza1978

Offline Sinisa

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN : sina_zg
« Reply #333 on: December 12, 2013, 14:43:52 »
naučili smo Silverstone u Academy-u, tamo su mi zlatna vremena bila puno teža

Offline Mrav1337

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN id: Mrav1337
« Reply #334 on: December 12, 2013, 15:32:10 »
Evo napravio sam topic pod videos-photos pa pogledajte, nije baš toliko zvuk u gt6 koma...
Nadam se da će vam se svidit.

Offline Duvorynn

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #335 on: December 12, 2013, 15:46:58 »
Morate računati da vi ovdje niste baš prosječni vozači, dakle obični igrači imaju dosta više izazova.
Upravo tako, baš neki dan gledam na neogafu lik ima problema sa b-5 missionom (nissan GT-r) i jedva da je uspio odvoziti za zlato, a ja sa kontrolerom iz druge sa skoro sekundu prednosti.

Je, mene neki dan kolega kontaktirao i pitao s cime polazem licence...rekoh, pa sa kontrolerom...a on ce, pa kak, ja ti ne mogu ni blizu.
A uopce se nisam ni trudio
Either snow, sun or rainy day, FAIR PLAY forever and all the way.

You don't know the true meaning of speed if you didn't travel faster than sound!!!

PSN-ID: Duvorynn
Xbox Live: Duvorynn

Offline romano2603

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • zovu me.... BERO :)
« Reply #336 on: December 12, 2013, 17:21:42 »
ma prelagan je GT6, uoće nemoraš ulagati neki trud da bi prošao karijeru, licencu ili misiju.. Mislim da se PD više orijentira na "driving simulation", a ne "racing simulation", tako da su s razlogom i AI tako loši, jer vjerojatno ne žele da predstavljaju neku ulogu, samo da su tu..
If everything seems under control, you're just not going fast enough!

Offline biker4lifeCRO

• GTS Race Organizer
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • official plominka rider =)
    • www.motori.hr/forum
« Reply #337 on: December 12, 2013, 17:28:58 »
Za razliku od utrka, meni su recimo licence i neke time attack misije gušt, s napomenom da je za to najviše zaslužna činjenica da se sada možemo uspoređivati sa ljudima sa friend liste.

Nego, dali se Anniversary auti mogu negdje kupiti? Dobio sam neke (čini mi se njih 5 ili 10), kao dio preorder bonusa, ali među njima nije npr. Focus ST Anniversary Edition '13. Dali se isti negdje nekako može kupiti ili dobiti ili ne?

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #338 on: December 12, 2013, 17:39:01 »
Za razliku od utrka, meni su recimo licence i neke time attack misije gušt, s napomenom da je za to najviše zaslužna činjenica da se sada možemo uspoređivati sa ljudima sa friend liste.

Nego, dali se Anniversary auti mogu negdje kupiti? Dobio sam neke (čini mi se njih 5 ili 10), kao dio preorder bonusa, ali među njima nije npr. Focus ST Anniversary Edition '13. Dali se isti negdje nekako može kupiti ili dobiti ili ne?
Focus ST Anniversary Edition '13 je sjeban, 5-eta brzina mu je predugačka, a još ima i 6 brzinu.
PSN_ID: Dzidza1978

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #339 on: December 12, 2013, 17:50:50 »
Ja nemam tog Focusa,ne znam zašto? Da nije nestao u Stockyardu?
Nego. Zvuk ima potencijala velikog, na momente je odličan (sa racing ispuhom uglavnom) a na momente se ne čuje. Engine je po meni tu, samo ga trebaju natjerati da radi. I još nešto, kupio sam Ruf 3400 (boxter) standard i auto izgleda predobro! Samo da tim Rufovima naprave unutrašnjost, jer izvana su ih izgleda sredili.
Ovaj GT je odlična platforma na kojoj za godinu dana može nastati najbolja vozačka igra ikad.

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
« Reply #340 on: December 12, 2013, 17:59:07 »
dal ima ko problema sa spajanjem na server,meni kaže : "A connection to the server could not be established.(ID=1:536)

Offline biker4lifeCRO

• GTS Race Organizer
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
    • www.motori.hr/forum
« Reply #341 on: December 12, 2013, 18:30:05 »

Focus ST Anniversary Edition '13 je sjeban, 5-eta brzina mu je predugačka, a još ima i 6 brzinu.

Nema veze - kolekcije hot hatcha radi. Običnog sam već kupio, ali ga nisam stigao provozati još.

U međuvremenu sam osvojio i M4, onaj time attack zaista nije težak. Iz prve sam ga dobio, svi assisti off, DS3.

Dobro je da se sada može birati boja auta kojeg dobivate.

Inače, do sada sam prošao malo preko 30% igre, a i nisam igrao previše. Sa GoodWood-om sam došao do 4. ili 5. sesije (mislim 4.), a Lunar Exploration sam prošao. Onih zvjezdica imam cca. 150. Zadnja licenca koju sam zatvorio je ujedno i ona za online, a maloprije mi se otvorila za polaganje iduća (vjerovatno cu to riješiti sutra-preksutra). Trenutno imam nešto preko 400 k kredita, a ukupan osvojeni iznos do sada mi je oko 950.000 Cr.

Igra je odlična, fizikalni model je zanimljiv, nijansu bolji nego u GT5, sve super, ali karijera je zaista arkadna. Ne samo raspored utrka, ne sistem vožnje. Startate zadnji, bez ikakvih kvalifikacija, te imate 2-3 kruga za pobjediti, što obično i nije teško. Skoro kao South Park Rally. ;D

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #342 on: December 12, 2013, 18:34:25 »
Al di tog ima da se Clio nosi sa M3 ili NSX!
Za većinu ljudi ovdje (pogotovo vas svemirce) nema te karijere koja bi bila nešto izazovna ;)

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #343 on: December 12, 2013, 18:36:58 »
dal ima ko problema sa spajanjem na server,meni kaže : "A connection to the server could not be established.(ID=1:536)

Probao sam se spojiti, bilo mi je isto pisalo...

Nemam pojma što je to... možda rade na kakvom update-u pa su zatvorili radi ovoga.

Offline biker4lifeCRO

• GTS Race Organizer
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
    • www.motori.hr/forum
« Reply #344 on: December 12, 2013, 18:39:20 »
Al di tog ima da se Clio nosi sa M3 ili NSX!
Za većinu ljudi ovdje (pogotovo vas svemirce) nema te karijere koja bi bila nešto izazovna ;)

Da, ali poanta je da AI bude konkurentan u sličnom autu.

Ima dosta igara/simulacija na PC-u, gdje se u postocima podešava posebno brzina, ali i posebno agresvinost AI-a.

Npr. NASCAR Racing 2002 Season od Papyrusa, sve postavke na max., iskreno neznam dali itko na svijetu može pobijediti AI, uz sve kvalifikacije, setupove i sl. AI vozi bez greške, x krugova, brutalna vremena uz umjerenu potrošnju goriva i guma. Čudo jedno.

Ne treba to biti tako extremno, ali trebali su uvesti neki model po kojem bi se određivala izazovnost AI vozača, a istovremeno - čim teži AI, više love kao nagrade. To bi po meni bilo OK. Pa si svatko stavi po volji.