Pitanje za onog tko zna odgovor....
U interviewu koji je amar stavio piše da su sredili PP na onlineu... Nisu sredili ništa, i dalje se može voziti sa tuned i običnim autima istovremeno. Npr, intermediate PP 600, na Fuji stazi je prvi dan, u utorak, bilo koliko toliko u redu, onda je netko skužio da se pobjeđuje sa R Clio Tuned i to je bilo to. Sad upadneš na trku, od 12 vozača jučer ih je recimo, na jednoj trci, bilo 6 sa Cliom, od tih šest su bila 4 plava... uspio sam se izboriti za 4. mjesto s M3 i to samo zato što je jedan clio izletio na kočenju prije onog novog, tzv. Tilkeovog dijela, a dvojica od one preostale petorice u vodstvu su se skršila u zid tako da sam ih uspio preteći. U utorak je bila ekipa sa uglavnom regularnim automobilima tu sam uspio pobijediti 3 puta s M3. Također, na Suzuki, gdje se, ajde još može pobjeđivati s regularnim autom mi se opet događa to da mi svaki puta u drugom krugu, nakon onog prvog zavoja izbaci da sam disconected from the server i to SVAKI PUTA kad sam bio na prvom mjestu. nakon što me tako 3 puta izbacio, u 4. utrci sam propustio dvojicu ispred mene, nije me izbacio, uspio ih preteći na velikom hairpinu i na kraju sam pobijedio. Blesavo mi je bilo to što, kad sam propustio dvojicu, vodećeg nije izbacilo van, a kad sam u 5. utrci opet bio vodeći, u 2. krugu me OPET izbacilo ali negdje na sredini staze, nakon nadvožnjaka...Da li i Vas izbacuje na Suzuki, ljudi?