Author Topic: (PS3 X360) Battlefield: Bad Company  (Read 34369 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Veronesku

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN-ID: Veronesku
    • IssLand
(PS3 X360) Battlefield: Bad Company
« on: June 25, 2008, 22:01:16 »
Igram demo par dana i oduševljen sam. Čak toliko da ozbiljno razmišljam o kupovini, naročito ako se skupi domaćih igrača.

Dakle, u pitanju je Battlefield za konzole, jako sličan PC verzijama ali ipak sa nekim dodacima. Jedan od dodataka je singleplayer ako koga briga za to. Meni daleko važnija je uništivnost terena - tenkom kroz kuću, granatom kroz zid, mitraljezom kosim palme. Jako, jako zabavno.

Grafika je odlična, zvuk fantazija, a igrivost čini mi se na nivou. Tek treba vidjeti kako će proći balansiranje klasa ali za sada nisam primjetio da ijedna dominira.

Ajmo ljudi, skinite demo pa da se nadjemo na bojištu.
IssLand.com

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Re: Battlefield: Bad Company
« Reply #1 on: June 26, 2008, 09:57:32 »
Igram demo par dana i oduševljen sam. Čak toliko da ozbiljno razmišljam o kupovini, naročito ako se skupi domaćih igrača.

Imas tonu domacih igraca - samo se javi Spalatu na PM, on ti vodi svoju ekipu koja ce igrati zajedno s ostalim HR igracima okupljenima oko GamePlay sajta - a ima ih poprilicno.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #2 on: June 26, 2008, 11:52:39 »
Veron, ajd ti radije pronađi nekakav polovni CoD4 za male pare...

Offline Veronesku

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
    • IssLand
« Reply #3 on: June 26, 2008, 11:53:44 »
Veron, ajd ti radije pronađi nekakav polovni CoD4 za male pare...

Ne hvala, puno više volim velike mape, vozila i novost u obliku uništivnog terena.

Instaliraj demo, probaj.
IssLand.com

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #4 on: June 26, 2008, 12:21:45 »
Probao malo singleplayer, odavno... nije loše, ali ni blizu ovoga. U svakom slučajnu, nemam nikakvih afiniteta za online igranjem, možda prođem karijeru na box-u ako ne budem imao što igrati.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #5 on: June 26, 2008, 12:29:08 »

Ne hvala, puno više volim velike mape, vozila i novost u obliku uništivnog terena.

Otprilike, svakog čuda 2 dana dosta... vozikanje tipa jedan vozi, drugi puca nije nimalo zanimljivo, naročito ukoliko su dobro uigrani. U BF-u smo ja i frend radili pokolje. Šteta što ne želiš okusiti čari CoD-a

Offline Veronesku

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
    • IssLand
« Reply #6 on: June 26, 2008, 13:59:34 »
Probaj multiplayer, singleplayer je bezvezarija u odnosu na online napucavanje.

Za sve ima lijeka pa tako i za nakrcana vozila. Mislim da je igra dobro izbalansirana.

Igrao sam COD 2 svojevremeno i nisam bio oduševljen. Vjerojatno zato što smo igrali DM. Totalni kaos, spawnanje svuda, nikakve logike...
IssLand.com

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #7 on: June 26, 2008, 14:32:43 »
Ajd ti nabavi CoD4, biti će ti jako ugodno iznenađenje...

Amare, objasni čovjeku ;D

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #8 on: June 26, 2008, 15:11:56 »
Ma nema tu objasnjavanja - ili ga igras, ili ga ne igras ;D Kao i BF uostalom - ili ti se svidja, ili ti se ne svidja. Nema kompromisa. Ja bih igrao BF samo da ima nekih drugih modova u MP osim tog Gold Rusha - kuzim da su htjeli napraviti nesto posebno, ali inzistirati samo na dva MP moda - to je ipak malo blesavo danas.

Da ne pricam o tome kako nema partyja, matchmakinga, chata s vise od 4 (ili 3, nisam siguran) suigraca i slicnih stvari koje su ipak osnova svakog MP-a danas.

Offline zenkaipower

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID ZENKAIpower
« Reply #9 on: June 26, 2008, 15:13:57 »

Dakle, u pitanju je Battlefield za konzole, jako sličan PC verzijama ali ipak sa nekim dodacima. Jedan od dodataka je singleplayer ako koga briga za to. Meni daleko važnija je uništivnost terena - tenkom kroz kuću, granatom kroz zid, mitraljezom kosim palme. Jako, jako zabavno.

Grafika je odlična, zvuk fantazija, a igrivost čini mi se na nivou. Tek treba vidjeti kako će proći balansiranje klasa ali za sada nisam primjetio da ijedna dominira.

Ajmo ljudi, skinite demo pa da se nadjemo na bojištu.

Nije me taj demo pretjerano odusevio ali nije ni bio toliko los. Samo nemogu se srozat sa WH na BF lol

Probaj WH. Ja nagovorija kuma i jos jednog prijatelja da ga kupe i malo pomalo lole se navukle ;D Jos nisu ni blizu mog levela a igraju skoro 100 sati ;) WH po mojem misljenju najteza igra za naucit a najzaraznija kad se dostigne veci level vjestine(sta znaci kad postanes dobar pilot)   ;D

Imas ground i air borbu mos igrat ka vojnik pjesak mos u 4x4, tenk i avione(warhawke) Ona Tom Clancy letacka igra H.A.W.K.S izgleda ka igrica prema letackom enginu u WH.

Ljudi ga podcijenjuju jer im izgleda arkadno ali to je velika pogreska jer IGRA je izvrsno izbalansirana i brzog je ritma. Definitivno je nesmije propustit nijedan zaljubljenik u online ratove ;)

Offline Veronesku

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
    • IssLand
Re: (PS3 X360) Battlefield: Bad Company
« Reply #10 on: July 27, 2008, 00:07:40 »
Ja igram. Ima li još koga odavde?
IssLand.com

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #11 on: July 27, 2008, 01:26:16 »
Moj prika iz Splita FRANKO-CRO ga igra pa mu se javi i reci da sam te poslao... i uživaj u spli'skoj ludosti ;D ;D ;D

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #12 on: July 28, 2008, 12:18:50 »
Sad sam se sjetio da u BC nema voice chata... šteta što ne možeš čuti Franka ;D

Offline Veronesku

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
    • IssLand
« Reply #13 on: July 28, 2008, 12:31:53 »
Sad sam se sjetio da u BC nema voice chata... šteta što ne možeš čuti Franka ;D

Čuo sam ga, čuo... ;D

Ima voice chata, ali samo unutar squad-a od četiri člana. Koliko sam čitao chat ne radi baš najbolje, ali ja sam njega fino čuo.

Jučer smo se našli u igri, on ima headset, ja nemam. Pozdravio me i kroz razgovor pokušao da u squad ubaci još jednog legu - Gotovinu, ako se ne varam. ;D

Odigrali smo par partija, neke i vrlo dobro uz solidnu suradnju.

Prava je šteta što BF pati od sitnih problema jer igra ja jako zabavna i ima puno potencijala. Mogao bi biti pravi online hit kad bi u Dice/EA poradili na bugovima ali izgleda ništa od toga. Izaći će još Conquest mode ali nikakvi bug-fixevi se ne spominju.
IssLand.com

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #14 on: July 28, 2008, 12:35:29 »
A jebiga... za te novce si mogao uzeti polovni CoD4 i E. Golf :p