GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
odigrao malo demo i odlično jei sada se pitam jel sam stvarno tako loš jedino sa snajperom sam uspio ubiti nekog ova druga oružja pucaju na sve strane samo ne tamo di ja želim
Quote from: toni_cro on February 06, 2010, 11:13:06odigrao malo demo i odlično jei sada se pitam jel sam stvarno tako loš jedino sa snajperom sam uspio ubiti nekog ova druga oružja pucaju na sve strane samo ne tamo di ja želim Super su i ta "ostala" oružja ako pucaš kontrolirano, metak po metak. I koristi nišan (moja preporuka ja puška XM8).
Quote from: Veronesku on February 06, 2010, 13:31:10Quote from: toni_cro on February 06, 2010, 11:13:06odigrao malo demo i odlično jei sada se pitam jel sam stvarno tako loš jedino sa snajperom sam uspio ubiti nekog ova druga oružja pucaju na sve strane samo ne tamo di ja želim Super su i ta "ostala" oružja ako pucaš kontrolirano, metak po metak. I koristi nišan (moja preporuka ja puška XM8).uvjek koristim nišan i možda je u tome problem cod me navikao na red dot i bez toga sam totalno nesposoban
Zvao me prika Franko sinoć i žali se na iste probleme sa kontrolama kao i ja.. pa, ako njemu smeta, onda...