Haha, a dobro - znam da zvucim malo presamouvjereno, ali ozbiljno!
Vozim na joystick. Ne znam, da mi das volan bio bi dosta sporiji, pogotovo na stazi dugackoj kao sto je Nurb.
Vec sam imao vrijeme za oko 8'40:000, ali sam ga izgubio u drugom dijelu. A onda nekad cak i prvi dio odvozim jos bolje... No staza je dugacka, jako puno toga ovisi. Tesko je sastavit krug u kojem si zadovoljan sa +90% zavoja. A 'zadovoljan' znači da sam odvozio dobro zavoj, ne mora bit savršeno kako sam zamislio, ali blizu tome. Ako je veća greška - sranje! Od početka! Grižnja savjesti jer nije krug kakav sam zamislio. I tako. A dobro, to svi znamo - to je jedna od čari Ringa.
I odvozio sam ukupno 4-5 krugova na N3. To je jako malo. Znam kad sam igrao WRS. Odvozio bih JAKO puno krugova. I dogode se nevjerovatne stvari. Stalno uspjevaš odvozit bolje krugove, mada si prije mislio da je ovaj prijašnji bio savršen! I onda opet bolji... Hardcore, znojiš se, mokar si, živci ti pucaju - no to je bolesno, to više nikad neću radit... Dakle, ispada da ti je prvih nekoliko krugova zapravo sranje...
Previše pričam, aaaa.