Author Topic: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread  (Read 978905 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Re: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread
« Reply #660 on: December 16, 2010, 11:43:40 »
Evo ga, novi interview za Famitsu:

http://www.famitsu.com/news/201012/16036986.html

Dok ne dodje neki smisleni prijevod evo sto sam ja iskopao van uz pomoc Systraneta:

- 20.12. dolazi novi veliki update (bas se naglasava da je "large")

- u nekom casu izvjesno (probably) ukljucivanje novih staza (pitali su ga za Capitan, Seattle i NY)
- svaki mjesec dolazit ce novi updatei
- intro je trebao imati 20 minuta ;D ima "samo" 7
- sam Kazunori istice da je za uzitak u GT5 potrebno igrati polako i s gustom
- i svasta nesto zanimljivoga o samoj povijesti igre

Pokusajte prevoditi s ovim koga zanima, copy/paste po blok teksta jer nece prihvatiti prijevod citave stranice:
http://www.systranet.com/systranet/translate

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #661 on: December 16, 2010, 15:04:19 »
Ja i dalje mislim da je ovo ograniceno samo na JP - bar dok ne dobijemo release za EU, a jos ga nema - a nema nikakve sanse da ce DLC za JP igru raditi na PAL, pa da je 100X sharable.

Naravno da us ili jp dlc nece raditi za eu verziju,ali bi trebalo probati ovaj za eu..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #662 on: December 16, 2010, 21:09:50 »

- intro je trebao imati 20 minuta ;D ima "samo" 7

Zamisli ti čime bi se oni bavili umjesto da srede neke osnovne stvari u igri ::)

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #663 on: December 16, 2010, 21:20:13 »
'Grbavost' staza i ponasanje auto je savrseno izvedeno, ostalo je manje vazno 8)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #664 on: December 16, 2010, 21:24:55 »
Naravno da je manje važno... bitno da se napravi uvodni film od po ure, a isprogramirati par programskih linija kojima bi se napravio online o kojem bi se pričalo je manje važno 8) Samo prekopirati tvorničke evente iz prologa je problem, a koliki bi tek bio nacrtati par novih...

Da nastavim?

Svakim novim interviewom sam sve više i više razočaran... di su sad svi oni što su govorili da se je igra odgodila radi kapaciteta BR tvornica, zaštite od piratluka i sl.? Preočito je da jednostavno igra nisu stigli završiti do kraja i da su ih ovi prisilili da izbace igru kakva jest. Generalno, nema nekih značajnih nedostataka, ali koliko sitnica koje su toliko mogle podignuti igru nedostaje je strašno...

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #665 on: December 16, 2010, 21:29:22 »
- sam Kazunori istice da je za uzitak u GT5 potrebno igrati polako i s gustom

Ako je on rekao ovo, sigurno je mislio da ce isto tako 'polako' dolaziti i druge stvari, da ne zurimo, jer njima se ne zuri :)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #666 on: December 16, 2010, 21:32:48 »
Brale, sporije ne mogu... igram toliko sporo da sam sinoć umjesto da vozim pogledao dva filma ;D

Sad razmišljam da ponovo opalim amater i beginers sa nekim Used ljubimcima koje sam kupio, ono, vožnja čisto za gušt.

Čak mi je muka kupovati Used aute jer ne znam koji će se pojaviti kao Premium pa da se ne razbacujem s novcima ;D

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #667 on: December 16, 2010, 21:35:45 »
Naravno da je manje važno... bitno da se napravi uvodni film od po ure, a isprogramirati par programskih linija kojima bi se napravio online o kojem bi se pričalo je manje važno 8) Samo prekopirati tvorničke evente iz prologa je problem, a koliki bi tek bio nacrtati par novih...

Da nastavim?

Svakim novim interviewom sam sve više i više razočaran... di su sad svi oni što su govorili da se je igra odgodila radi kapaciteta BR tvornica, zaštite od piratluka i sl.? Preočito je da jednostavno igra nisu stigli završiti do kraja i da su ih ovi prisilili da izbace igru kakva jest. Generalno, nema nekih značajnih nedostataka, ali koliko sitnica koje su toliko mogle podignuti igru nedostaje je strašno...
S ovim zadnjim se definitivno slazem da su bili prisiljeni da izbace igru , a nokon pet godina ljestvice su visoko podignute sto se tice kvalitete i mislim da je predug razvoj ucinio svoje , a sjetimo se da je gt3 izasao odmah nakon izlaska ps2..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #668 on: December 16, 2010, 23:29:45 »
Generalno, ja i dalje ne vidim nekih velikih nedostataka, ali mi je žao što karijera nije opširnija, što se neki eventi nisu bolje sredili, te što online nema nekih osnovnih opcija. Istina, ne kužim se u programiranje, ali definitivno mislim da neke stvari nije bio problem ubaciti.

Dovoljno je pogledati licence i evente, pa da shvatiš da ih je moglo biti dva puta više na račun da se vozi čisti Time Trial kao nekoć na zadnjim licencama (ili u nekom eventu) nego da se programira točna sekvenca ostalih 15 auta na stazi, a da se onda to mora proći sa uključenim Skid-om.

Ono, sorry dragi japanci, ali ipak ste pretjerali u nekim stvarima i odmakli se od onog pravog GT-a

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #669 on: December 17, 2010, 02:02:21 »
Izgleda da bi uskoro mogli dobiti kontrole za replay

The former can’t [be accomplished] for the next update. The latter will become possible. RT @fabiosantana79: @Kaz_Yamauchi Please include things like rewind and slow motion in replays in the next update. Currently when the replay is over it’s not even possible to play it again.

http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-replay-controls-coming-in-next-update/

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #670 on: December 17, 2010, 10:37:16 »
U ovoj temi sada mozete naci popis 99% nagradnih automoibla + komplirani vodic za skupljanje kredita i XP bodova:

http://gtsurgeons.com/forum/index.php?topic=472.0

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #671 on: December 17, 2010, 15:33:28 »
Evo sam uspio zavrsiti sebastian vetel special event s X1 i mogu reci da je vrlo hebeno ,na nurbu sam uspio uzeti zlato sa vremenom 2:07.840 na ljutu muku , na monzi je dosta lakse , dok je suzuka takodjer hebena , za ta dva zlata pala su dva X1 , dok za trece zlato na suzuki takodjer jos jedan u crnoj karbonskoj verziji ,a za dva zlata i srebro me diglo na 34lv masu bodova se dobije, mislim da ce na tom eventu biti volana i konzola u zidu meni je malo falilo  ;D

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #672 on: December 17, 2010, 15:35:20 »
A iislim, šta će ti tri komada, pošalji meni jednog... ;D

Offline kiseli6

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID : kiseli6
« Reply #673 on: December 17, 2010, 15:44:16 »
Ha,ha,ha ...  Ikral , pa nisam to očekivao od tebe! :)
Al sam se bar nasmijao!
ONU ISTU NAŠU KOŠULJU PRIPREMI
NA TAVAN JE STAVI ZA MENE JE SPREMI
BIT ĆE ONA OPET I SINU PO MJERI
KAO ŠTO JE BILA MOM DJEDU I MENI

Offline turok

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID t_urok99
« Reply #674 on: December 17, 2010, 23:50:33 »
Zasad 2. zamjerke.Nepotrebno RPG ludiranje sa levelima za pristup eventima i glupost sa used car koji nisu na raspolaganju svi čitavo vrijeme.Imam lovu kupujem auto i točka.Totalno je glupavo da svako malo moram prekidati neki event ići u glavni meni i nadati se da u used car se igra smilovala sa autom koji meni treba.Ostalo sve pet.