Author Topic: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread  (Read 979536 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Mugo

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • Ninja - need I say more
Re: Gran Turismo 5 - sluzbena opca tema • official thread
« Reply #930 on: January 27, 2011, 01:15:56 »
kao prvo čestitam toni-u , bravo  ,ako trebaš koj auto za naslikavanje samo reci , nakupio sam dosta bjesnih pila  ;D
a kao drugo f1 '10 na nurburgring nordschleife-u , natjerao na 5:09 , iako sam na kraju sigurno izgubio oko 3 sec zato jer sam samo želio završiti krug da ne slupam auto na kraju ,vjerujem da je to relativno dobro vrijeme , sljedeća postaja X1-nurburgring nordschleife  XD
 eto toliko od mene  8)
Ninja - need I say more
psn ID:(ENG) gokogokogoko
          (HRV) N/A

Offline Mopar472ci

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN-ID mopar472ci
« Reply #931 on: January 27, 2011, 01:56:16 »
cestitam druze, i ja sam posla slika al ocito im se ni jedna nije svidila. A sicam se prije 3-4 godine kad je bilo u EVO-u nagrdna igra ko ce napravit najbrzi krug po ringu, tada sam u 2. misecu nagradne igre bio cilih 9 desetinki sporiji od prvoga i tako izgubija PSP za tih 9 desetinki. Sve sam porazbija po kuci. A glavna nagrada je bila PS3. Ko zna, mozda me je pobijedio neko s ovog foruma  za tih 0.9 sec haha.

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: ZokyCRO
    • G4G
« Reply #932 on: January 27, 2011, 07:33:55 »
A sicam se prije 3-4 godine kad je bilo u EVO-u nagrdna igra ko ce napravit najbrzi krug po ringu, tada sam u 2. misecu nagradne igre bio cilih 9 desetinki sporiji od prvoga i tako izgubija PSP za tih 9 desetinki. Sve sam porazbija po kuci. A glavna nagrada je bila PS3. Ko zna, mozda me je pobijedio neko s ovog foruma  za tih 0.9 sec haha.
Sorry ;)............ ;D

Zapravo ja sam PSP osvojio odmah u prvom mjesecu nagradne igre sa mislim vise sekundi prednosti ali nisam siguran,tek kasnije nakon mnogo natezanja,nazivanja,slanja mejlova i memory card-a je pao ps3!!!

Offline Ficho750

• Karting Dominator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • psn id: FICHO750
« Reply #933 on: January 27, 2011, 09:45:24 »
ja bi ga odmah skinuo s frend liste ;D
Bolje Passat u dvorištu nego Opelove ratkape u garaži

Offline Mopar472ci

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN-ID mopar472ci
« Reply #934 on: January 27, 2011, 12:32:02 »
A sicam se prije 3-4 godine kad je bilo u EVO-u nagrdna igra ko ce napravit najbrzi krug po ringu, tada sam u 2. misecu nagradne igre bio cilih 9 desetinki sporiji od prvoga i tako izgubija PSP za tih 9 desetinki. Sve sam porazbija po kuci. A glavna nagrada je bila PS3. Ko zna, mozda me je pobijedio neko s ovog foruma  za tih 0.9 sec haha.
Sorry ;)............ ;D

Zapravo ja sam PSP osvojio odmah u prvom mjesecu nagradne igre sa mislim vise sekundi prednosti ali nisam siguran,tek kasnije nakon mnogo natezanja,nazivanja,slanja mejlova i memory card-a je pao ps3!!!

Znači ti si taj zbog kojeg san iskida taj broj EVO-a!!!! Haha zajebajen se, baš sam sad pogleda u stare brojeve (imam ih sve) i je istina je. U prvom misecu PSP je odnia neki Zoran, to si predpostavljam ti, a ja sam u sljedećem drugom misecu bija drugi iza nekog Domagoja. Nakon toga više mi se nije dalo natjecat jer sam brdo živaca izgubia i za ovo drugo misto pa sam posli ovoga odusta, jednostavno nisam ima više živaca.

Offline biker4lifeCRO

• GTS Race Organizer
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • official plominka rider =)
    • www.motori.hr/forum
« Reply #935 on: January 27, 2011, 13:53:54 »
Čestitke Toniju. :)

Slika je odllicna. ;)

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #936 on: January 27, 2011, 14:01:20 »
Danas kupio EVO, pogledao slike koje su 'prosle' uz Tonijevu i ne mogu vjerovati da nisu uzeli niti jednu moju, katastrofa!  >:(
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Mopar472ci

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN-ID mopar472ci
« Reply #937 on: January 27, 2011, 14:02:31 »
ni ja ne mogu virovat, ja sam im poslao 60-ak slika

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: ZokyCRO
    • G4G
« Reply #938 on: January 27, 2011, 14:02:51 »

Sorry ;)............ ;D

Znači ti si taj zbog kojeg san iskida taj broj EVO-a!!!! Haha zajebajen se, baš sam sad pogleda u stare brojeve (imam ih sve) i je istina je. U prvom misecu PSP je odnia neki Zoran, to si predpostavljam ti, a ja sam u sljedećem drugom misecu bija drugi iza nekog Domagoja. Nakon toga više mi se nije dalo natjecat jer sam brdo živaca izgubia i za ovo drugo misto pa sam posli ovoga odusta, jednostavno nisam ima više živaca.

Al to je bilo uzasno tesko na kontroler onda vozit,mislim da sam najbrze vozio 4'44 .....evo video kako je to izgledalo al nije moj vec od holl01 koji je vidim na kraju ipak s formulom uspio na 4'39.....

Offline biker4lifeCRO

• GTS Race Organizer
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
    • www.motori.hr/forum
« Reply #939 on: January 27, 2011, 14:03:33 »
Jel taj natjecaj jos traje, ili? ???

(mislim, kada svi, da im i ja posaljem ponesto) ;D

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #940 on: January 27, 2011, 14:08:04 »

(mislim, kada svi, da im i ja posaljem ponesto ;D )
Traje, ma ja sam im sad poslao link od imgura.com pa nek pogledaju sve, u biti album sam sastavio i mogu lako pregledati.

Offline Mopar472ci

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN-ID mopar472ci
« Reply #941 on: January 27, 2011, 14:14:10 »

Sorry ;)............ ;D

Al to je bilo uzasno tesko na kontroler onda vozit,mislim da sam najbrze vozio 4'44 .....evo video kako je to izgledalo al nije moj vec od holl01 koji je vidim na kraju ipak s formulom uspio na 4'39.....
http://www.youtube.com/watch?v=HGvvjB4tRAU

Da sićam se ovog videa, ja sam se isto ravnao prema njemu ali nema šanse da sam se iti moga približit, ovaj holl01 doslovno leti stazom, lik je bolestan, mislim da je australac. Gleda sam još neka njegova videa, nenormalno vozi. Vidio sam njegov video iz IC3 licence sa 350z na indiju, lik je skinia zlato za više od sekund ipo. Strava. A ja sam isto vozio na kontroler iako sam tijekom tog lita kupio volan misleći da ću uspit skinit ona 3 uzastopna kruga koliko su polije tražili sa sauberom ali nikako se nisam moga naviknit na volan pa sam odusta od toga jbg.

Offline biker4lifeCRO

• GTS Race Organizer
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
    • www.motori.hr/forum
« Reply #942 on: January 27, 2011, 14:14:26 »

(mislim, kada svi, da im i ja posaljem ponesto ;D )
Traje, ma ja sam im sad poslao link od imgura.com pa nek pogledaju sve, u biti album sam sastavio i mogu lako pregledati.

Odlicno, budem im i ja poslao ponesto kada dođem doma navecer. :)

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #943 on: January 27, 2011, 15:22:18 »
Danas kupio EVO, pogledao slike koje su 'prosle' uz Tonijevu i ne mogu vjerovati da nisu uzeli niti jednu moju, katastrofa!  >:(
ne sekiraj se. tko zna tko je ocjenjivao i po kojim kriterijima. ako je ono na prethodnoj strani pobjednička fotka, meni se npr. uopće ne sviđa. sve je stvar subjektivne ocjene i ukusa.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #944 on: January 27, 2011, 15:37:48 »
Ja sam nekako bio ubijedjan da ce jedna moja 'proci' jer sami su naveli da fotografije moraju biti vodjene filizofijom 'voznja je strast', Tonijeva i jos jedna slika prikazuje auto u driftu, a treca 458 Italiu u malom 'skoku'.
Pa evo vam drift!  >:(