Tamo na GP forumu se potakla priča o Reasonaby Priced Car-u odn. čime bi se vozilo na Top Gear stazi pošto će originalni SIARPC (Star in A Reasonably Priced Car) auti izgleda izostati iz igre. Da budete u toku, evo c/p amarovih postova od tamo:
Bome, muka ce biti odrediti taj Reasonably Priced Car.
Morat cemo jos Vijece Docenata konzultirati, ali za Surgeonse cemo vjerovatno odabrati nesto bolesno slabo i jeftino, u klasi C3, Corse ili slicno.
Ma na kraju cemo ipak uzeti Premium mislim, iako nam to drasticno suzava izbor. Ne znam ni sam, pod Premium jedino sto ima ikakvog smisla i logike su ili Suzuki Cappucino ili Daihatsu Copen. Sve drugo je ili prejako ili prestabilno ili prebesmisleno.
Evo par razmišljanja na tu temu. U standardu je zasigurno veći i bolji izbor za naći nešto slično RPC-u, ali kad već imamo premium onda bi ipak bilo bolje izabrati njega...
Osim ovog što je Amar izdvojio malo sam pronjuškao i pronašao još nekoliko primjeraka koji bi nam mogli biti zanimljivi. Naravno, ovo je tek prijedlog, a izbor će doći tek na red kad dobijemo igru u šake pa se Vijeće Docenata uz testiranje šljive Ariesovog starog, loze od mog starog, travarice i orahovice od moje stare, te Amarovog whiskeya iz trgovine (jer on kao ne pije fina pića kao mi... što ćeš, seljak
) odluči za dobitnika titule Reasonably Surgical Car (valjda je ime primjereno ovome forumu, ako mislite da nije, javite).
Dakle, zanimljivi kandidati su:
- Fiat 500 1.2 8V Lounge SS ‘08
- Honda CR-Z a ‘10
- Honda INSIGHT LS ‘09
- Nissan March 12SR ‘07
- Suzuki CERVO SR ‘07
- Suzuki SWIFT Sport ‘05
- Toyota PRIUS G ‘09
- Toyota VITZ RS 1.5 ‘00
Neki su malčice brži, neki su sporiji, neki su hybridi, ali mi se čine kao zanimljiv izbor za uže testiranje...