Ipak sam i temu
Seasonal Events Time Trial & Drift Trial • aktualni + arhiva dosadasnjih uredio na naćin kao i onu o Seasonal Eventima.
Svaki TT i DT je sada u svom zasebnom postu , a u prvom postu je popis svih njih sa datumima trajanja i linkom na odgovor sa detaljnim opisom o pojedinom TT-u i DT-u.
Možda još u taj prvi post ispod svakog TT-a dodam sitnijim fontom i naslove evenata u njemu , jer na osnovu njihovih brojčanih naziva teško je naći baš neki određeni . Obično se pamte kao npr. SS5 sa talijanskim autima ili slično.
Dodao sam tu i neke ,što bi rekli , fičre. Sada uz svaki pojedini Time Trial i Drif Trial desno od naslova možete vidjeti ikonicu
. Kliknete li na nju u novom prozoru otvorit će vam se Leaderboard na
mygranturismo.net za taj event (ukoliko on postoji na toj stranici). Iskreno , više bih volio da sam tu mogao staviti link na službene stranice Gran Turisma , ali podaci s Leaderboardima ranijih TT i DT su nakon redizajna tih stranica uklonjeni .
Ali ako i na mygranturismo.net jednog dana nestanu Leaderboardi , s njih sam za svaki TT izvukao Hrvata s najboljim rezultatom u tom TT-u. Podatak o tome sada na dnu svakog TT-a možete vidjeti u obliku:
Online ID #pozicija u ukupnom poretku TT-a.
Pa recimo tu možemo izbrojiti da od ukupno130 TT-ova za koje postoje rang-liste , 92 puta najbolji među Hrvatima su ujedno i članovi našeg foruma(bar koliko je meni poznato).A interesantno , od ovih 38 preostalih čak 22 pripada nekome čiji je Online ID GOGA-1 i za kojeg mislim da nije član ovog foruma (ako je nek se javi
).
Svakako treba napomeniti Zoky-eva 3 prva mjesta u ukupnom poretku (uz još nekoliko među prvih 10) , a i prašinar je također jednom bio prvak (dva puta viceprvak).
Ali tu su i ostali naši vanzemaljci s jako dobrim rezultatima ; Rasta_TM-CROATIA , Safety-_-Car , matej2547 , knegas , keko0013 , decho_ itd.
Za razliku od TT-ova , ekipa s foruma se izgleda nije previše zamarala s driftom , pa stoga nisam ni izvlačio najboljeg kao u slučaju TT-ova.
Eto , za sada toliko od nepotrebno nervoznog!