A gle, jednostavno nisu htjeli dati da se na dlc-u puše novci. Ali mi nije jasno kako nisu mislili na slučaj kvara konzole i na sve one vlasnike konzola koji nemaju PSN podršku u svojoj zemlji.
Čuo sam da je na fifi (nogometu) to već odavno uvedeno. A isto tako je na Xbox Live-u od kada postoji. Jednostavno, sve ono što kupiš vrijedi samo za taj account. No, za razliku od Sony-a tamo možeš prenijeti na drugu konzolu sve to što kupiš. I isto tako, Microsoft dopušta da možeš iz bilo koje zemlje kupovati kreditnim karticama. Ja sam bez problema svojom kreditnom kupovao na UK accountu.
Da se ovo dogodilo na izlasku igre ne bi se digla tolika prašina, osim možda onih koji nemaju svoj PSN, ali bi se tada snašli. Ali gomila ljudi je igrala igru aktivno godinu dana i sad bi trebali prijeći na drugi account i igrati iz početka? Suludo
I dalje mislim da će Kaz (ili Sony, ili svi zajedno) morati pronaći nekakvo riješenje. Uvjeren sam da na ovome neće ostati jer, ako si neće dopustiti da si ovim kvare reputaciju. Ako su mislili raditi još dlc-a i prodati ih onda se ovo mora promijeniti ili ljudi jednostavno neće htjeti kupovati. Kako god okreneš, ukoliko ne riješe, puše na dugoročno.