Author Topic: (PS3) The Last Of Us  (Read 71740 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Re: (PS3) The Last Of Us
« Reply #120 on: July 03, 2013, 16:08:09 »
Ma u igri je sve sjela na svoje mjesto, jednostavno na PS3 i sa kontrolerom ne može se bolje, to je igra i pojedine stvari su morale biti napravljene onako kako su napravljene, iako je za očekivati, a to očekivam od nastavka da bude više otvoreni svijet, više istraživački nastrojen, malo više načina pristupanja rješavanja problema.

I da, čim se primjeti više zaklona, onako 'strateški' postavljeni odmah otkriva poprište borbe iako još neprijatelja nema na vidiku.  :-\

Priča i likovi su izvaredni, grafika udara u plafon toliko da je po prvi put fat160G model izbacio poruku da se konzola mora ugasit, a sama konzola izmjenjivala crveno i zelono svjetlo. (sa drugom igrom to ne radi)

Spoiler:

Pacman dio, kako ga ja zovem kad se mala gonja u onom gorećem restoranu, ono bi je bilo super, nabijeno adrenalinom i kontroler mi je se dobro naznojio.  ;D
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #121 on: July 06, 2013, 22:43:17 »
Zaboravio se pohvaliti ;D

Sad se samo čeka kad ću ju pokrenuti na svojem TV-u sa sluškama 8)
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #122 on: July 09, 2013, 11:42:11 »

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: ZokyCRO
    • G4G
« Reply #123 on: July 09, 2013, 21:35:22 »
Nema sanse da ja ovo vec igram, sad sam na onom dijelu kad joel padne s liftom u vodu pa se izvlaci van...usro sam se od straha 5 puta u zadnjih pol sata, jebem ti slusalice,surround i sve po spisku.... :o

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #124 on: July 09, 2013, 21:47:00 »
;D da, to je dio o kojem sam pisao da sam se pravo usrao ;D

Offline petrenjdin

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #125 on: July 09, 2013, 21:57:34 »
haha nije tako strašno, ja sam mislio da će biti i gore
al zvuk je savršen na dts 5.1
psn id: petrenjdin

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #126 on: July 13, 2013, 22:54:36 »
napokon prešao igru, šta reći nego odlična izvedba i priča, jedva čekam nastavak
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #127 on: September 20, 2013, 21:36:08 »
Daj mi recite oni koji ste završili igru , došao sam do onog dijela kad mala bježi od glavnog lika ,da ga ne otkriju ,koji je ranjen i leži u garaži . Koliko  je do kraja igre ?

Btw ,prvi i zadnji puta da igram na ovaj način  >:( ,započnem i preskačem na drugu itd.. jebo to kad se igram da se kaže da sam igrao ... Sva ljepota igre izgubi čari .... :(
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #128 on: September 20, 2013, 21:47:26 »
mislim da si negdje oko polovice...

odigraj the last of us do kraja pa onda kreni sa GTA... neće ti nigdje pobjeći

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
« Reply #129 on: September 20, 2013, 21:50:50 »
ak se ne varam to je ono po snjegu.....prošel si polovicu.....na nekih 70% meni se čini

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #130 on: September 20, 2013, 22:00:08 »
Da, negdje na 3/4 si. I to ti je bezveze sto tako prelazis, da budem iskren. ;) :-*
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #131 on: September 20, 2013, 22:46:59 »
Da, negdje na 3/4 si. I to ti je bezveze sto tako prelazis, da budem iskren. ;) :-*
ma znam zato sam i ljut
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #132 on: September 20, 2013, 23:37:04 »
Pa nemoj dopustit da budeš pod pritiskom, šta... :) Polagano, uživaj normalno u igri, čemu žurba... ;)
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline turok

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID t_urok99
« Reply #133 on: September 21, 2013, 11:11:45 »
Prokleto dobra igra, jedna od najboljih koje sam odigrao, nikad mi protivnici nisu bili stvarniji a municija dragocijenija. V izualno  nevjerovatna, krecem u jos jedan prijelaz sa cistim gacama.. Pozz Kizo, uvijek je dobro znati da jos netko prezivljava apokalipsu u pola dva ujutro

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #134 on: September 21, 2013, 12:29:33 »
Prokleto dobra igra, jedna od najboljih koje sam odigrao, nikad mi protivnici nisu bili stvarniji a municija dragocijenija. V izualno  nevjerovatna, krecem u jos jedan prijelaz sa cistim gacama.. Pozz Kizo, uvijek je dobro znati da jos netko prezivljava apokalipsu u pola dva ujutro
...to sa gačama sam napravio (obukao čiste) već na pola igre...
Naravno da je dobro, ja sam bio nekih 500 m iz tebe čisto da se čuvaju leđa, a i meni lakše kad znam da ima netko od mojih naprijed.. ;D