Bas sve i jedan "bug" koji navodis:
- novopridošli koji zablokiraju load staze,
- kolektivna ispadanja,
- kolektivna blokiranja,
- crni ekran
- na utrci jedan ostane na startu (kao kad nam koji kolega zaspe ), al ga finalni poredak pozicionira na prvo mjesto,
- pod vrijeme mu piše "running...", a svi ostali imaju suluda vremena npr. +88989898989 (neka kobasica od broja)...
Svi ovi bugovi su se meni (nama) recimo dogadjali iskljucivo davno, u samim pocecima igre i slazem se, svi obicno u jednoj utrci.
Kada smo dogovorili i krenuli sa opcim pridzavanjem pravila resetiranja rutera za sve prije ulaska u online, ciscenja cachea i traenja nacina da sto vise nas nadje mogucnost famoznog NAT2, debela vecina navedenog je nestala kao krpom obrisana, bar sto se nasih privatnih utrka tice.
Jedini problem s kojim se danas vise-manje suocavamo redovno je nemogucnost spajanja neka dva covjeka, gdje oni sebe medjusobno ne vide - ono sto se tebi dogadjalo recimo zadnji put sa Fichom mislim ili s kim vec. Ali to je 1000000% stvar NAT postavki (odnosno portova) i problema sa sinhronizacijom medju ta dva vozaca, jer svi ostali taj problem nemaju.
Ja i dalje tvrdim kako je najveci problem GT onlinea cinjenica da vecina ljudi nema ispravno podesene konzole za online igranje, sto kod manje *zahtjevnih* online igara nema toliki utjecaj, ali u jednoj dramaticno zahtjevnoj online igrri kao sto je GT, te postavke postaju problem. I naravno, upload